Charlene de Monaco, distinsă într-o rochie verde care o pune foarte bine în valoare

18 noiembrie, 2022

Aparițiile Prințesei Charlene de Monaco sunt din ce în ce mai sofisticate, așa cum ne așteptam, de altfel, de la soția Prințului Albert.

charlene GettyImages 1441880876 jpg

Prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 44 de ani, și Prințul Albert al II-lea de Monaco, în vârstă de 64 de ani, au participat zilele trecute la distribuirea de cadouri de Crăciun a Crucii Roșii, la Palatul Monaco. Ei bine, cu această ocazie, prințesa a purtat o rochie maxi superbă de la marca ei preferată, Akris.

Rochia cu mâneci lungi, până la podea, se vinde cu 1.968 de lire sterline și arată fabulos pe silueta longilină a Prințesei Charlene. Charlene a optat pentru un model maxi din lână Mousseline, în nuanța gallus green, pe care a completat-o cu o curea neagră subțire, de la aceeași marcă, pe care o deține din 2011.

Charlene de Monaco este o mare fană a brandului elvețian Akris și a participat chiar și la spectacolul de aniversare a 100 de ani de la înființarea casei de modă, în timpul Săptămânii Modei de la Paris.

Mama gemenilor Jacques și Gabriella și-a completat superba rochie verde cu cizmele ei negre preferate de la Jimmy Choo, piese pe care prințesa nu le-a mai purtat din anul 2017.

În ceea ce privește bijuteriile, Charlene a putut fi văzută purtând uimitorul ei inel de logodnă cu diamante, pe care, potrivit unui expert, nu îl poartă întotdeauna la ieșirile regale. Bijuteria este estimată la o valoare de 50.000 de lire sterline și are în centru un diamant tăiat în formă de pară, de trei carate, flancat de alte două, mai mici, care formează, așadar, o trilogie strălucitoare.

Probabil că acesta este semnul că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ea și soțul ei, Albert, după ce s-a zvonit că problemele în mariaj ar fi ținut-o pe Charlene departe de acesta, în Africa de Sud.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg