Charlene de Monaco, mai frumoasă ca oricând cu această schimbare recentă de look. A renunțat la blond

17 mai, 2023

Soția Prințului Albert de Monaco nu s-a temut niciodată să experimenteze cu look-ul ei, iar zilele trecute a ales o nouă schimbare.

charlene  albert de monaco jpg

Ei bine, în cadrul evenimentului Maria Callas Monaco Gala & Awards, Charlene de Monaco a avut o apariție ravisantă la brațul Prințului Albert, purtând o spectaculoasă rochie bleumarin.

Cuplul princiar a fost prezent, weekendul trecut, la inaugurarea unei expoziții dedicate Mariei Callas la Cazinoul din Monte-Carlo. Cu această ocazie, a fost remarcată și o schimbare de look în ceea ce o privește pe prințesa monegască.

Dacă, în urmă cu câteva săptămâni, Prințesa Charlene și-a schimbat iconicul ei blond platinat cu un șaten cu șuvițe blonde, pe 12 mai, soția Prințului Albert a dezvăluit o nouă nuanță de păr.

Este vorba de un șaten închis cu reflexe de mahon. O nuanță de păr deosebit de trendy, care se potrivește de minune cu stilul prințesei și care i-a încântat enorm pe fanii cuplului princiar.

„Frumoasă, rafinată, elegantă, o adevărată prințesă”, „Îmi place foarte mult stilul”, „E frumoasă”, „Magnifică” - acestea sunt doar câteva dintre aprecierile postate pe Instagram de către cei care au admirat noile imagini cu Charlene.

La evenimentul în cauză, soția Prințului Albert a ales o rochie lungă asimetrică, bleumarin, cu guler îmbrăcat în volane mari. O piesă foarte elegantă, demnă de o prințesă, care a subliniat cât se poate de bine silueta înaltă a lui Charlene.

Gala Premiilor Maria Callas din Monaco este un eveniment anual în principat, menit să celebreze arta și opera, precum și câte o nouă cauză caritabilă, la fiecare ediție. Evenimentul a recompensat anul acesta cuplul princiar de Monaco pentru activitatea lui caritabilă, precum și pe artista Nana Mouskouri, care a primit Premiul Maria Callas pentru cea mai buna cântăreață din lume.

La acest eveniment, Prințesa de Monaco a fost și neobișnuit de tandră cu soțul ei. Charlene i-a ținut mâna cu afecțiune pe tot parcursul serii și i-a zâmbit cald lui Albert atunci când au urcat pe scenă să-și primească premiul.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg