Charlene de Monaco, marcată de disparița Reginei. Cât costă ținuta purtată de Prințesă la o slujbă de comemorare

16 septembrie, 2022
charlene41 jpg

Charlene a ținut să îi aducă un omagiu Reginei Elisabeta a II-a și a participat la o slujbă de rugăciune și comemorare. Prințesa arăta extrem de elegantă pentru ocazia sumbră.

Prințesa Charlene , în vârstă de 44 de ani și soțul ei, Albert de Monaco, au participat la o slujbă în memoria suveranei, care a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Evenimentul a avut loc la Biserica Anglicană St Paul din Monaco și a adunat câteva personalități, cum ar fi Menna Rawlings, un diplomat britanic care servește ca ambasador în Franța și Monaco.

 Rawlings a postat câteva fotografii cu Prințul și Prințesei de Monaco pe rețelele de socializare.

 „Am fost onorată să particip la o slujbă de comemorare pentru Regina Elisabeta a II-a la Biserica Anglicană St Paul din Monaco. Suntem atât de recunoscători pentru sprijinul Prințului și Prințesei de Monaco în acest moment trist”, a scris ea.

Charlene a purtat o rochie din tricot Akris Official cu pătrățele, tiv asimetric și mâneci lungi. Ținuta costă 2.890 de euro, aproximativ 2.529 de lire sterline. Soția lui Albert de Monaco a optat pentru o pereche de pantofi Jimmy Choo 'Allure', care sunt fabricați din piele de căprioară și au vârful ascuțit.

Charlene a ales un machiaj natural care îi scotea în evidență trăsăturile.

Prințesa a făcut o declarație emoționantă, după ce a apărut vestea că Regina Elisabeta a murit.

„Sunt profund întristată de vestea morții Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, o doamnă cu adevărat mare, a cărei dăruire și serviciu au fost recunoscute în întreaga lume în cei 70 de ani de domnie. Astăzi, gândurile mele sunt la familia ei, copiii, nepoții, strănepoții ei și poporul britanic”.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg