Charlene de Monaco și-a dezvăluit noi talente la un meci caritabil de fotbal. Prințesa a șutat pe teren

25 ianuarie, 2024

Spre deliciul tuturor, Prințesa Charlene de Monaco a mai dezvăluit încă un talent sportiv. Alături de Prințul Albert, a vizionat live un meci de fotbal caritabil din Monaco, unde a jucat inclusiv Louis Ducruet, fiul cel mare al Prințesei Stéphanie.

Prințesa Charlene și Prințul Albert la meciul caritabil 3 jpg

Cuplul regal s-a aflat pe stadion pentru a sprijini organizația de caritate care luptă împotriva HIV și SIDA a Prințesei Stéphanie de Monaco. Pe lângă aceasta, fiul cel mare al Prințesei Stéphanie, Louis Ducruet, a jucat în meci având astfel un avantaj regal, care însă nu l-a protejat de înfrângere.

Prințesa Stephanie la meciul caritabil jpg

În atmosfera destinsă de pe stadion, Prințesa Charlene a uimit din nou, făcând dovada că latura sa sportivă nu moare niciodată: soția Prințului Albert nu a ezitat să șuteze, în ciuda faptului că purta cizme cu toc.

Prințesa Charlene la meciul caritabil jpg

Prințesa Charlene i-a dat pase Prințesei Stéphanie, spre deliciul publicului.

Și de data aceasta, superba blondină a ales o ținută all-black: cizme și o geacă pardesiu foarte groasă, cu glugă.

Desigur, nu au lipsit fotografiile de grup.

Luni, Prințesa Charlene și Prințul Albert au participat la un meci de fotbal caritabil pe stadionul Ludovic al II-lea din Monaco.

Cuplul regal a participat la cea de-a patra ediție a Fight AIDS Cup (Cupa Luptă Împotriva SIDA), un meci care și-a propus să aducă atenția în zona acestei boli nemiloase și să strângă fonduri pentru organizația de caritate Fight AIDS Monaco.

Organizația de caritate este un ONG non-profit dedicat să ajute persoanele diagnosticate cu HIV și SIDA. A fost fondată de sora lui Albert, Prințesa Stéphanie, în 2004, care a fost prezentă și ea pe stadion, împreună cu fiica sa, diafana Camille Gottlieb.

Meciul s-a jucat între echipele The Barbagiuans și Cirque FC. Louis Ducruet, fiul cel mare al Prințesei Stéphanie, a jucat și el în meci, chiar a fost căpitan (și președinte) al barbagienilor. Prințul Albert este și președinte de onoare al echipei de fotbal. La fluierul final, Cirque FC a ieșit triumfător, câștigând cu 3-2.

Atât prințesa Stéphanie, cât și Prințesa Charlene și-au pus în evidență abilitățile fotbalistice, șutând mingea de fotbal pe teren. Cele două cumnate sunt apropiate și la un moment dat, chiar s-au îmbrățișat.

Foto: Eric Mathon- Frédéric Nebinger / Prince Palace



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg