Charlene de Monaco, sobră la dineul oficial. Prințesa și-a ascuns silueta cu o rochie largă, alb-negru

30 mai, 2023

Charlene de Monaco a fost foarte elegantă și sobră la dineul elegant, prezidat de ea și de soțul său, Prințul Albert de Monaco. Superba prințesă a apărut public cu noul său look, după ce și-a schimbat culoarea de păr, din blond în castaniu.

Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg

Elegantul dineu a încheiat Marele Premiu de Formula 1 al Principatului, eveniment cu ștaif care a captat atenția vedetelor, care au și participat în număr mare.

Într-o seară dominată de alb-negru, și Charlene de Monaco a ales tot o ținută alb-negru, care reprezintă oricum o combinație a culorilor sale preferate. Prințesa, fostă sportivă olimpică are și acum brațele super tonifiate, în urma sportului practicat atâția ani: înotul. Charlene de Monaco a purtat o rochie lungă, largă, un un braț dezgolit. Ținuta foarte lejeră, care îi ascunde complet linia corpului nu face altceva decât să întărească zvonurile potrivit cărora regala în vârstă de 45 de ani și soțul său ar aștepta al treilea copil.

Informațiile nu au fost confirmate până acum oficial, însă presa italiană a scris că inclusiv surse din Palatul monegasc au dat ca sigură sarcina Prințesei Charlene.

Și la festivitatea de premiere din Monaco, Charlene a optat pentru o rochie largă și lungă, care să-i mascheze complet zona corpului, un corp destul de schimbat în ultima vreme. Este adevărat, prințesa a avut probleme de sănătate, a trecut prin nenumărate tratamente și chiar și o slăbire bruscă anul trecut, este posibil ca schimbările sale fizice să se datoreze și anumitor tratamente menite să-i îmbunătățească starea de sănătate.

Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (3) jpg

La dineu a participat și pilotul olandez stabilit la Monte Carlo, Max Verstappen, de la echipa Red Bull, care a câștigat al doilea trofeu în competiție, Fernando Alonso terminând pe locul doi, urmat de francezul Esteban Ocon. Noul încoronat a fost însoțit de partenera sa Kelly Piquet, fiica triplului campion mondial de Formula 1 Nelson Piquet. Cuplul s-a fotografiat cu Prințul și Prințesa de Monaco, la fel ca Regele Malaeziei și alți membri ai monarhiei malaeziene.

Dar ei nu au fost singurii membri ai Familiei Regale, la eveniment participând și Ducele de Castro, Carlos de Borbón y Chevron-Villette, considerat șeful Casei Regale a celor Două Sicilii, a fost însoțit de cele două fiice ale sale, Prințesele Maria Carolina și Maria Chiara, în rochii de mare impact, în turcoaz cu pietre și cu un imprimeu roșu îndrăzneț.

Foto: Getty și FacebookRecente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg