Charlene de Monaco, splendidă la Paris! Prințesa a ales o ținută care dezvăluie ce mult a slăbit

26 iulie, 2024

Oriunde merge, face senzație cu prezența sa diafană. Charlene de Monaco a arătat spectaculos în pozele din fața Muzeului Luvru.

Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg

S-a dat start Olimpiadei din Paris.

Președintele CIO Thomas Bach, Prințesa de Monaco Charlene, Prințul de Monaco Albert al II-lea și Claudia Bach, soția lui Thomas Bach au participat la cina CIO și Elysee de la Luvru, înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, pe 25 iulie 2024, în Franța.

Ocazie cu care Prințesa Charlene de Monaco a îmbrăcat una dintre ținutele sale silent luxury.

E de notorietate faptul că soția Prințului Albert are una dintre cele mai scumpe și râvnite garderobe regale din lume. Iar momentan, încântată de noua sa siluetă, alege salopete care îi evidențiază fizicul fin, foarte transformat de anul trecut. În vara trecută, Charlene chiar luase proporții. Mulți au speculat că de vină ar fi fost tratamentul pe care l-a urmat și eventual pastilele cu cortizon. Corticosteroizii isi produc efectele specifice prin numeroase cai si mecanisme. In general, efectul antiinflamator si imunosupresor este cel vizat in tratamentele si terapia cu cortizon, insa administrarea lor poate viza si anumite efecte asupra metabolismului, echilibrului hidroelectrolitic, efecte asupra sistemului nervos central si celulelor sanguine.

Din fericire, Prințesa de Monaco și-a revenit spectaculos, iar în 2024 mama gemenilor monegaști și-a schimbat coafura, tunsoarea și garderoba, care este în această vară mult mai îndrăzneață.

Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (3) jpg

Charlene de Monaco a optat la Paris, la deschiderea JO pentru negru, una dintre nonculorile sale preferate. Pantaloni largi, bluză din mătase, fără mâneci și cu un detaliu pe un umăr și un fel de pelerină șic, prinsă doar pe dreapta.

Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (1) jpg

Prințesa Palatului monegasc a încălțat tocuri amețitoare și a strălucit în față la Luvru, pentru pozele oficiale.

Alături i-a fost soțul Albert, foarte mândru de ea. Prințul a îmbrăcat un costum clasic, bleumarin. Cei doi s-au apropiat mult în ultima perioadă. Recent, au fost văzuți în public ținându-se de mână, lucru care nu se întâmplă des.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg