Prințesa Charlene a sărutat un alt bărbat. Cum a reacționat Albert de Monaco

30 mai, 2022
charlene4 jpg

Prințesa Charlene de Monaco și-a făcut apariția alături de soțul ei, Prințul Albert, și gemenii lor, Jacques și Gabriella, în vârstă de șapte ani, la Marele Premiu de Formula 1 din Monaco.

Charlene, în vârstă de 44 de ani, arăta șic într-o salopetă lila care îi scotea în evidență silueta, creată pentru ea de Terrence Bray, în timp ce Albert, în vârstă de 64 de ani, a purtat un sacou negru, cu pantaloni bej și cămașă albă.

Cei doi păreau să aibă o dispoziție bună, iar Charlene a ținut să marcheze momentul și pe rețelele de socializare. Ea a împărtășit o fotografie cu copiii lor, prințesa Gabriella și prințul Jacques, în vârstă de șapte ani.

Prințesa obișnuia să nu lipsească de la astfel de evenimente  în trecut. Charlene a participat ultima oară la Marele Premiu în 2019 - unde a primit un sărut pe obraz de la Lewis Hamilton. Anul acesta l-a salutat pe pilotul de F1 Charles Leclerc.

Charlene s-a întors recent la Monaco, după ce a petrecut 10 luni în Africa de Sud, iar luna trecută a apărut pentru prima dată după luni bune alături de soțul ei și de copii, asta după ce s-a tratat pentru „epuizare” într-o clinică de lux.

charlene53 jpg

Ieșirea de acum este a doua oară pentru cuplul regal, care a fost luat în vizor de presa franceză, care susține că Charlene primește 10 milioane de lire sterline pe an pentru a apărea alături de soțul ei la ieșirile publice.

Spre deosebire de alte evenimente când alegea să stea mai mult în urmbră, de această dată  Charlene a fost vedeta. Prințesa a optat chiar pentru un look ceva mai îndrăzneț. Blonda a accesorizat la eleganta șalopetă pe care a îmbrăcat-o o pereche de cercei de un argint orbitor, asta în timp ce trăsăturile îi erau scoase în evidență de machiajul smoky eye și de u ruj de un roșu pasional.

Charlene radia atunci când s-a apropiat de pilotul de Formula 1 din Monaco, Charles Leclerc. Prințesa l-a îmbrățișat  și l-a sărutat pe obraz înaintea curselor.

Prințesa Charlene l-a cunoscut pe Prințul Albert în 2000, în timpul unei competiții de înot din Monaco. Ce doi s-au căsătorit în 2011, iar în 2014 au devenit părinți. Acum, cei doi au reluat tradiția de a apărea împreună la evenimente, dar nu mai par legați de vreo conexiune. Zâmbesc la public, dar nu se țin de  mână și nu schimbă niciun gest tandru, semn că relația a apus de ceva vreme.

Săptămâna trecută, Charlene nu a fost văzută nicăieri, asta în timp ce Prințul Albert și-a dus gemenii la DisneyLand Paris.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
Bradfield, Berkshire, Casa in care a copilarit Kate Middleton   Profimedia, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png