Charlene și Albert de Monaco, gesturi tandre la o gală în cinstea lui Leonardo DiCaprio

Citeste tot despre:

,

După ce a participat la Săptămâna Modei de la Milano, Charlene de Monaco l-a luat pe Prințul Albert al II-lea de Monaco la o gală în cinstea unui actor cunoscut, la Monte Carlo.

Aseară, strălucitoarea Charlene ( 39 de ani) și soțul său au sosit la evenimentul „Gala Monte-Carlo pentru Oceanul Global”, o gală în cinstea proiectelor inițiate de Leonardo DiCaprio. Îmbrăcați la patru ace, în rochie lungă, respectiv costum negru, și cu zâmbetul pe buze, regalitățile de la Monaco au pășit cu grație la evenimentul cu ștaif desfășurat la Opera Monaco Garnier.

Prințul Albert a sărutat-o pe soția sa pe obraz.

Fosta înotătoare olimpică a ales pentru această ocazie o rochie lungă cu corset, care să-și evidențieze talia subțire. Cu atât mai interesantă a fost rochia cu trenă și cu  crăpătură pe picior, cu cât topul a fost unul brodat cu paiete și pietricele aurii. Și nu doar că  Charlene și Albert au fost eleganți, ci au avut și câteva momente de tandrețe în public. După ce s-au fotografiat la panou, cei doi au fost protagoniștii unui moment mai intim, când Prințul Albert a sărutat-o pe frumoasa sa soție pe obraz.

Foto: Splash, Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA