Începe scandalul între Prințul Charles și Andrew? Viitorul rege, sfătuit să pună piciorul în prag și să respingă pretenția regală a lui Eugenie

11 mai, 2022
charles3 jpg

Prințul Charles a fost îndemnat să se impună și să refuze încercarea Prințesei Eugenie de a-și asigura o reședință pe terenul Windsor, asta în timp ce se pregătește să preia frâiele monarhiei.

Prințul Charles vrea să combată planurile Prințesei Eugenie de a-și asigura o reședință regală la Windsor, și să dea proprietatea fiului și norei sale. Ducele și ducesa de Cambridge sunt dornici să se mute la Adelaide Cottage din Windsor, o casă de oaspeți râvnită și de Eugenie. 

Editorul de la Daily Mail, Rebecca English,  spune că Prințul Andrew și-a dorit de mult timp ca Eugenie să ocupe acea proprietate.

„Persoane de încedere mi-au spus că ar putea fi puțin complicat, deoarece Prințul Andrew a pus ochii pe acea proprietate, care a fost folosită ca și casă de oaspeți pentru personalul regal și rudele îndepărtate. Andrew vrea ca una dintre fiicele sale, în special prințesa Eugenie,  să se mute acolo”. Ducii ar avea însă prioritate dacă vor reședința.

„Este destul de interesant că Andrew își vede viitorul la Windsor, în ciuda retragerii sale din viața publică, și își dorește și fiicele acolo”.

Andrew Pierce, editor la  Daily Mail, crede că Charles trebuie să se impună în această chestiune.

El s-a întrebat de ce fiicele Prințului Andrew, Eugenie și Beatrice, au nevoie de o casă pe terenul regal când au roluri minore?

„Trebuie să se oprească. În plus, William, Kate și Harry, dacă se va întoarce vreodată, trebuie să primească o reședință regală, restul nu”.

„Ar fi destul de neobișnuit ca fiicea lui Andrew să primească o proprietate, având în vedere întrebările legate de propriul său rol în familia regală”, adaugă Richard Eden, editor laDaily Mail Diary.

„Ca viitor rege, cred că William are prioritate. Dacă el și Kate o vor, o primesc”.

Vestea vine în timp ce William și Kate continuă cu planurile de a se muta la Windsor în vară, la Adelaide Cottage, la doar o scurtă plimbare de apartamentele private ale Reginei de la Castelul Windsor.

Ducele și ducesa speră să-și trimită copiii - George, Charlotte și Louis - la școală în acea zonă.

Eugenie, soțul Jack Brooksbank și fiul lor, August, locuiesc în Frogmore Cottage - unde Harry și Meghan se stabiliseră înainte de a pleca în LA.

Surse au declarat pentru Daily Mail că Eugenie „încercase să securizeze Adelaide Cottage de ceva vreme pentru când o să se mute din Frogmore”.

Tensiunile au apărut săptămâna trecută, atunci când Charles a combătut zvonurile potrivit cărora prințesele Beatrice și Eugenie ar putea fi recompensate cu roluri regale în viitor.

Se pare că cele două prințese au ajutat la orchestrarea întâlnirii dintre Prințul Harry , Meghan Markle , Regină și Prințul Charles din aprilie.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg