Gestul pe care Prințul Charles l-a făcut pentru Meghan Markle a fost “inițiat” de soția sa. De ce a luat această decizie ducesa

17 mai, 2022
megi92 jpg

Camilla, Ducesa de Cornwall i-a spus prințului Charles să o conducă pe Meghan Markle la altar într-un moment emoționant pentru familia regală, susține un prieten al ducesei.

Camilla s-a alăturat prințului Charles și prințului William la deschiderea Parlamentului de săptămâna trecută, iar asta le-a oferit observatorilor regali o perspectivă asupra modului în care ducesa de Cornwall își va îndeplini rolul de regina consoartă odată ce Charles va urca pe tron. De la nunta ei de acum 17 ani, Camilla s-a dovedit a fi un membru important al familiei regale și un sprijin vital pentru Prințul de Wales.

Se spune că Charles a devenit mai deschis de când s-a căsătorit cu ducesa. 

Se crede că atitudinile „orientate spre familie” ale Camillei l-au afectat și pe Charles, care ar fi urmat sfatul soției sale când a condus-o pe Meghan la altar, în 2018.

O prietenă a Camillei i-a spus, luna trecută, lui Katie Nicholl de la Vanity Fair: „Camilla a fost cea care i-a spus lui Charles să o conducă Meghan la altar, pentru că asta era ceea ce trebuia făcut. 

Este o femeie orientată spre familie și și-a dorit foarte mult să ajute” .

Inițial, Meghan trebuia să meargă la altar însoțită de tatăl ei, Thomas Markle. 

Cu toate acestea, Thomas a luat decizia de a nu participa la nunta regală, în urma unei aventuri jenante cu mass-media și după ce a suferit un atac de cord cu doar câteva zile înainte de ziua cea mare. 

A existat o întrebare dacă Meghan va merge singură la altar sau va fi însoțită de mame ei, Doria Ragland. . 

Dar, în cele din urmă, a fost însoțită de viitorul ei socru.

La acel moment, Meghan a anunțat printr-o declarație pe Twitter că tatăl ei nu va participa la nuntă.

„Întotdeauna am avut grijă de tatăl meu și sper că i se va oferi spațiul de care are nevoie pentru a se concentra asupra sănătății sale”, a adăugat ea.

Se înțelege că Thomas și Meghan nu au mai fost în contact de la nuntă. 

charle53 jpg

Thomas a vorbit public de mai multe ori despre relația cu fiica sa. Luna trecută, el a spus la GB News că „așteaptă cu nerăbdare să zboare căte Jubileu.

„Abia aștept. Îmi voi arăta respectul pentru Regină și mă voi asigura că înțelege că întreaga mea familie îi respectă pe membrii regali. Admirăm Anglia, îi admirăm pe ei și vrem să știe acest lucru”, a spus Thomas Markle. Markle a subliniat că vrea să-i mulțumească prințului Charles pentru că i-a condus fiica la altar. „Îmi doresc să-l cunosc pe Prințul Charles și să-i mulțumesc că mi-a condus fiica la altar. Vreau să ne întâlnim și să vorbim, pentru că mi se pare că avem multe în comun. Amândoi am fost dați deoparte de copii”, a spus bărbatul.

Comentariile sale au venit la scurt timp după vizita pe care Meghan și Harry au făcut-o Marea Britanie, în timpul căreia Ducele și Ducesa s-au întâlnit cu Charles, Camilla și, mai târziu, cu Regina. 

Thomas i-a criticat pe cei doi pentru că nu și-au adus cei doi copii – Archie și Lilibet - cu ei când au fost în vizită. 

El a spus că a fost „o palmă pentru Regină”, adăugând că Majestatea Sa are „tot dreptul să-și vadă strănepoții”. 

Thomas a adăugat că i-ar plăcea să se reîntâlnească cu Meghan și Harry în timpul Jubileului de platină: „Dacă vor veni, mi-ar plăcea să luăm legătura, să vorbesc cu ei și să încerc să-mi dau seama ce a fost în neregulă și cum putem repara asta

„Nu cred că se întâmplă asta. Dar cu siguranță aș vrea să încerc”.

Prezența ducelui și ducesei de Sussex la sărbătorile jubileului a fost confirmată recent

Un purtător de cuvânt al cuplului a declarat: „Prințul Harry și Meghan sunt încântați și onorați să participe la sărbătorile Jubileului din luna iunie, împreună cu copiii lor”. 

Va fi prima dată când Harry și Meghan își vor aduce familia în Marea Britanie de când au plecat în SUA.

Deși nu vor apărea pe balconul Palatului Buckingham pentru scena regală emblematică, ei au fost invitați să participe la alte evenimente jubiliare. 

Potrivit The Sun, Sussex vor rămâne în vechea lor casă, Frogmore Cottage, în timpul petrecut în Marea Britanie.  

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg