Charles, dezamăgit de plecarea rapidă a lui Harry, a toastat trist: „Pentru Archie, oriunde te-ai afla!”

8 mai, 2023

Regele Charles a toastat la prânzul de pe 6 mai și în cinstea zilei de naștere a nepotului său, Archie, cel care a împlinit în acea zi patru ani.

Prințul Harry GettyImages 1252746020 jpg

Momentul emoționant s-a întâmplat la o adunare privată de familie la Palatul Buckingham, după încoronarea lui de la Westminster Abbey și apariția la balcon alături de Regina Camilla. În ciuda dezamăgirii resimțite din cauza Prințului Harry, care se afla într-un avion înapoi spre SUA la doar câteva ore de la încoronarea tatălui său, un Charles emoționat și-a propus să-și menționeze și nepoții absenți în ziua lui cea mare.

Se înțelege că Prințului Harry i-a fost adresată politicos o invitație de a se alătura prânzului de familie, dar el a decis să se întoarcă în California pentru a sărbători ziua de naștere a lui Archie. O sursă apropiată palatului a spus că, în timp ce majoritatea membrilor familiei regale „au răsuflat uşuraţi” că Harry nu li s-a alăturat, regele în vârstă de 74 de ani părea „cu adevărat dezamăgit că mezinul lui nu a rămas mai mult în Anglia”.

Înainte să înceapă să mănânce, Prințul William s-a ridicat și și-a felicitat tatăl într-o zi atât de importantă. Regele Charles i-a răspuns, mulțumind tuturor celor care au muncit din greu pentru a-i face ziua atât de specială.

Regele a ridicat un pahar în cinstea celor trei nepoți ai săi, Prințul George – care a servit și ca Paj de Onoare – Prințesa Charlotte și Prințul Louis, prezenți și ei la ceremonia de încoronare a bunicului lor.

Suveranul s-a gândit să toasteze și pentru „cei care nu se află acolo” și i-a urat celuilalt nepot al său, Prințul Archie, „La mulți ani, oriunde te-ai afla!”. „A fost un moment foarte emoționant”, a spus sursa citată de publicația Daily Mail.

charles harry archie jpeg

Pe lângă Charles și Camilla și ceilalți membri ai familiei regale, la prânz au mai fost prezenți membrii familiei Camillei – sora ei, Annabel, copiii Tom Parker Bowles și Laura Lopes și nepoții Lola, Freddy, Eliza, Louis și Gus.

Familia Prințesei de Wales a fost, de asemenea, invitată, fiind prezenți părinții ei Michael și Carole Middleton și frații Pippa și James Middleton, cu partenerii lor de viață.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg