Charles, fratele Prințesei Diana, a înduioșat cu anunțul său. Deși are șapte copii, familia se mărește

15 aprilie, 2024

Contele locuiește pe un domeniu vast, care este însă foarte puțin populat, având în vedere că cei șapte copii au crescut. Și tocmai pentru a anima reședința grandioasă, Charles Spencer a făcut marele anunț.

Charles Spencer   captura de ecran png

Cele 90 de camere de la Althorp sunt aproape goale. Tot aici este și locul secret unde Prințesa Diana își doarme somnul de veci. Fratele său este foarte transparent pe social media. Interacționează des cu adepții lui și îi încântă mai ales când postează imagini cu regretata Prințesă a Inimilor. Chiar recent a publicat o imagine nemaivăzută până atunci, din prima lui zi de școală, când a pozat alături de sora sa dragă, Diana.

Charles Spencer și Prințesa Diana în copilărie, Instagram PNG

Însă de data aceasta, Charles Spencer și-a uimit fanii cu un alt anunț. Contele și-a dezvăluit planurile de a adopta un cățeluș!

El a distribuit un videoclip adorabil, din ziua în care a vizitat un adăpost de animale și a fost de-a dreptul cucerit de o mulțime de puiuți care mai de care, ce făceau giumbușlucuri parcă anume să fie aleși. Este un ”Adoptă și nu cumpăra” britanic, căci Charles Spencer a fost vrăjit de candoarea cățelușilor. Puiul salvat fără îndoială se va bucura de ceea ce ar putea fi noua lor casă pentru totdeauna. Și nu e de colo să te muți la Althorp.

Cei mici erau dornici să atragă atenția, când mârâiau sau îl trăgeau de mânecă. Contele a explicat pe Instagram: „Unul dintre acești drăgălași mi se va alătura, pentru o nouă viață la Althorp, în câteva zile. Abia aștept!” Mulți dintre adepții lui Charles i-au spus că adoră clipul și l-au rugat să se gândească mai bine și să adopte mai mulți puiuți, nu doar unul.

Căci da, ar fi o idee minunată! Pe întinderile vaste ale domeniului este nevoie de mai mulți paznici patrupezi, nu-i așa?

De giumbușlucurile cățelului se va bucura cel mai mult mezina lui Charles Spencer, Charlotte Diana, fiica pe care o are cu soția sa, Lady Karen Spencer.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley   profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 1243116589 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (6) jpg