Charles, încântat că Prințul Harry vine singur la încoronare. Nimeni nu vrea s-o vadă pe Meghan!

13 aprilie, 2023

Prințul Harry a confirmat, ieri, în mod oficial că va participa la încoronarea tatălui său de pe 6 mai, dar fără soția sa, Meghan Markle.

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg

Ducesa de Sussex va rata ocazia istorică, rămânând în California alături de copiii cuplului, Prințul Archie Harrison, care împlinește patru ani în acea zi, și Prințesa Lilibet Diana. Cu toate acestea, un expert regal susține că nimeni nu-i va simți lipsa lui Meghan de la marele eveniment. 

Prințul Harry va fi, așadar, un martor solitar la încoronarea Regelui Charles și a mamei sale vitrege, Regina Camilla, la Westminster Abbey, pe 6 mai.

Legat de absența lui Meghan Markle, expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat următoarele pentru Express.co.uk: „Nu cred că oamenilor le va fi dor de ea, dar aceasta este decizia familiei Sussex. A fost întotdeauna o certitudine că doar unul dintre ei va veni la încoronare. Știam că Harry va fi prezent, într-un fel sau altul, dar le-a luat destul timp să se decidă. Este ceea ce și-a dorit Regele Charles - să-și aibă ambii fii acolo. Să sperăm că, într-un fel, acest lucru va mai diminua uriașa diviziune care s-a format între Ducii de Sussex și Familia Regală".

Fitzwilliams a adăugat că, cel mai probabil, Prințul Harry nu va apărea alături de Rege, Regina Camilla și membri seniori ai familiei regale la balconul Palatului Buckingham, după ceremonia de încoronare.

El a spus că Harry va face parte doar din procesiunea care va călători de la Westminster Abbey la palat, după slujbă.

Biograful și purtătorul de cuvânt neoficial al Ducilor de Sussex, Omid Scobie, a declarat că aniversarea zilei de naștere a Prințului Archie, care cade în aceeași zi cu încoronarea, a fost un factor în decizia lui Meghan de a nu călători în UK.

„Înțeleg că a patra aniversare a lui Archie (tot pe 6 mai) a jucat un rol important în decizia cuplului. Cel mai probabil, va fi o călătorie destul de scurtă în Marea Britanie și pentru Prințul Harry, care va participa doar la ceremonia de încoronare de la Westminster Abbey", a scris acesta pe Twitter.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg