Charles l-a cunoscut pe micul prinţ Louis. A venit la Kensington de ziua de naştere a prinţesei Charlotte

3 mai, 2018
The Prince Of Wales & Duchess Of Cornwall Visit Singapore, Malaysia, Brunei And India   Day 9 jpeg

Ieri, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a venit în vizită la Palatul Kensington cu un elicopter, pregătită cu daruri pentru micul prinţ Louis, dar şi pentru ziua de naştere a prinţesei Charlotte, iar pe seară a fost rândul prinţului Charles şi al Camillei să îi viziteze pe Ducii de Cambridge.

image

Cel de-al treilea copil al lor a venit pe lume pe 23 aprilie, fiind unul dintre cele mai aşteptate momente din an, Kate şi William prezentându-l pe bebeluş mulţimii chiar în aceeaşi zi. Prinţul George şi prinţesa Charlotte au avut onoarea să-şi cunoască frăţiorul la câtreva ore de la naştere, iar în zilele următoare toată familia ducesei de Cambridge a venit să o felicite pe proaspăta mămică. Mama sa, Carole Middleton, sora Pippa, fratele James şi tatăl Michael au semnat condica la Kensington, numai prinţul Charles şi-a cunoscut nepotul cu întârziere pentru că a fost plecat cu îndatoririle regale.

Ieri, Charles şi Camilla au avut dublă ocazie de sărbătoare. Şi-au cunoscut nepotul şi au serbat-o pe prinţesa Charlotte care a împlinit 3 ani. Fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a sosit în Londra abia miercuri, aşa că prima oprire a fost la casa prinţului William. Charles l-a întâlnit pentru prima dată pe micul Louis, dar şi Charlotte a fost în centrul atenţiei, doar a fost ziua ei de naştere. Prinţul s-a bucurat de câteva ore în compania familiei la casa din Kensington.

image

Vizita lui Charles vine după ce mama sa şi-a cunoscut cel de-al şaselea strănepot. Este de înţeles de ce membrii familiei regale au reuşit atât de târziu să facă cunoştinţă cu bebeluşul Louis pentru că trebuie să facă faţă îndatoririlor regale şi să se ocupe şi de ultimele pregătiri pentru nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Charles a fost incredibil de ocupat în ultima vreme. A fost în turneu regal în Australia, apoi a călătorit în Franţa pentru ziua Anzac, a urmat Scoţia, iar acum s-a întors la Londra. Imediat după naşterea micului prinţ, Charles şi Camilla au declarat: "Suntem amândoi încântaţi de ştire. Este o mare bucurie să ai un alt nepot, singura problemă este că nu ştim cum vom ţine pasul cu ei! "

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg