Charles și Camilla au salutat mulțimea la slujba de Paște! Cine și-a făcut apariția-surpriză cu ei

31 martie, 2024

Regele Charles și-a condus familia regală la slujba anuală din duminica Paștelui, care a avut loc loc astăzi la capela de la Windsor. Monarhul, care suferă de cancer, a avut-o alături pe soția sa, Regina Camilla! Și-au făcut apariția însă și alți regali!

Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg

Regele Charles, care a afișat un zâmbet larg în ciuda diagnosticului său de cancer, și-a condus cu mândrie familia regală la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, la slujba de Paște.

Monarhul, împreună cu Regina Camilla și alte câteva dintre rudele lor regale, a avut cea mai importantă apariție de până acum de la aflarea diagnosticului de cancer. Slujba religioasă anuală din Duminica Paștelui a avut loc la capela St George din Windsor. 

În imaginile surprinse de fotografi în această dimineață, Regele Charles e foarte vesel și salută cu încântare mulțimea prezentă. În comparație cu alți ani, când obișnuiau să parcurgă drumul până la capelă pe jos, de data aceasta Regele Charles și Regina Camilla au sosit la slujbă cu mașina.

Cu doar câteva minute înaintea lor, la capelă au ajuns Prințesa Anne și soțul ei Tim Laurence, Prințul Andrew și, surprinzător, fosta sa soție Sarah Ferguson, precum și Ducele și Ducesa de Edinburgh, Edward și Sophie, și fiul lor James, Contele de Wessex.

Mesajului Regelui Charles pentru mulțime

Regele Charles, îmbrăcat într-o haină închisă la culoare, un costum bleumarin asortat cu o cravată albastră, a primit o mulțime de urări de la fanii regali prezenți în fața Capelei St George. Cineva a strigat "Paște fericit", la care monarhul a răspuns: "Și vouă".

Prințul William și Kate Middleton, marii absenți de la slujba de Paște

Cu toate acestea, nu au participat la slujba din acest an Prințul și prințesa de Wales și copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, ca urmare a diagnosticului de cancer al lui Kate Middleton.

Familia Wales își petrece sărbătorile de Paște împreună, concentrându-se la recuperarea Prințesei de Wales, care urmează un tratament de chimioterapie preventivă.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg