Charles și Camilla, cel mai compatibil cuplu regal conform astrologilor. El e pasiune, ea e emoție pură

26 iulie, 2024

Povestea lor de dragoste a doborât munți, preconcepții și dezaprobări din partea opiniei publice.

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial png

Dar faptul că Regele Charles și Regina Camilla își trăiesc anii senioratului împreună, ca soț și soție, spune multe despre cât de mare a fost iubirea lor și, mai ales, cât de compatibili sunt, astfel încât aceasta să dăinuie atâta vreme, de la prima lor întâlnire care a avut loc în anii '70.

Într-adevăr, astrologii îi plasează pe suveranii britanici în topul cuplurilor regale cu cea mai mare compatibilitate, judecând după datele lor de naștere. Analizând toate aceste aspecte legate de semnele lor zodiacale, astrologii de la Psychic World, citați de Marie Claire UK, au ajuns la concluzia că aceștia au o compatibilitate de 94 %. Culmea, la fel de mare precum era și compatibilitatea pe care Charles o avea cu Diana!

Ambele femei regale s-au născut sub semnul zodiacal Rac, care, atunci când este asociat cu Scorpionul Regelui Charles, formează o pereche bună.

„Sunt două dintre cele mai intense zodii, iar pasionatul Scorpion al Regelui Charles completează emoția puternică și intuitivitatea Racului  în ​​Camilla”, au explicat astrologii de la Psychic World.

„În timp ce Racii și Scorpionii sunt adesea spirite înrudite, Regele Charles are, de asemenea, ascendent în Leu, ceea ce îi oferă o minte puternică și un simț al direcției, iar acest lucru a contrastat foarte mult cu ascendentul Dianei, Săgetător. Ca atare, natura liberă și capacitatea Dianei de a-și asuma riscuri nu s-au îmbinat cu trăsăturile mai puțin flexibile ale Scorpionului, zodia lui Charles - creând o luptă între tradiție și modernitate.”

Regele Charles cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg

Cât despre Charles și Camilla, aceștia s-au conectat foarte repede încă de la prima întâlnire, așa cum fac adesea Scorpionii și Racii. „A fi Scorpion îi oferă lui Charles o voință puternică, capabilă să facă față dificultăților vieții, iar Racii sunt foarte răbdători, atribute de care au foarte mare nevoie Regele și Regina Marii Britanii. Reticența lui Charles de a se deschide este perfect echilibrată de abilitatea Racului din Camilla de a umple o cameră cu energie pozitivă. Sensibilitatea semnelor lor de apă curge în armonie. În plus, Racul și Scorpionul sunt atrași unul de celălalt și prin soartă. Se înțeleg atât de bine, încât pot avea o întreagă conversație fără a spune un cuvânt.”

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg