Charles Spencer a dat publicității o poză emoționantă cu Prințesa Diana, la 26 de ani de la moartea ei

1 septembrie, 2023

Charles Spencer, în vârstă de 59 de ani, a distribuit joi o postare emoționantă, la 26 de ani de la moartea regretatei sale surori, Prințesa Diana.

Prinţesa Diana

Pe contul său X, fostul Twitter, Charles Earl Spencer a postat o fotografie emoționantă din copilărie alături de sora sa mai mare, Prințesa Diana. Cei doi arătau atât de drăguț împreună. În imagine, regretata prințesă și-a pus brațul în jurul umerilor fratelui ei, îmbrăcată fiind frumoasă rochie de vară.

Și Charles Spencer a pozat perfect în fața aparatului de fotografiat, îmbrăcat fiind în pantaloni scurți de un albastru strălucitor și un top albastru asortat. În timp ce Charles Spencer nu a făcut nicio dezvăluire în cadrul postării sale, fanii s-au adunat în secțiunea de comentarii pentru a împărtăși mesajele lor.

„Adorabilă fotografie. Diana a fost atât de drăguță și sunt sigură că a fost și cea mai bună soră mai mare. Am crescut iubind-o pe Diana, așa cum a făcut-o cea mai mare parte a acestei lumi. Ajuți să-i păstrezi bunătatea și spiritul viu prin faptul că ești persoana care ești. Îți mulțumesc pentru asta", a scris un urmăritor.

Un al doilea a scris: "Condoleanțe pentru tine Charles, astăzi este o zi în care trebuie să ne amintim că, în primul rând, Diana a fost sora ta, indiferent ce a fost ea pentru noi toți, acesta este cel mai important aspect al acestei zile, dragoste din partea NZ".

Cum a reacționat Regele Charles acum 26 de ani, când a aflat că Prințesa Diana a murit

Expertul regal Christopher Andersen, care a scris cartea The King: The Life of Charles III, a relatat și despre reacția lui Charles la moartea Prințesei Diana. El a scris că actualul rege a devenit cenușiu la față și a început să tremure după ce a primit apelul telefonic fatidic.

„A scos un strigăt de durere care a fost atât de spontan și a venit din inimă”, a scris Andersen. „Angajații palatului s-au repezit în camera lui Charles și l-au găsit prăbușit într-un fotoliu, plângând necontrolat.” Andersen a continuat: „Nu cred că oamenii își dau seama cât de afectat a fost el de moartea ei. Am intervievat asistentele din spital care l-au văzut când a intrat în cameră și i-a văzut corpul pentru prima dată. Arăta de parcă ar fi fost lovit în față.”

Foto: Twitter, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg