Charlotte Casiraghi, din nou îndrăgostită!

14 decembrie, 2015
99 738400 000008 jpeg

Este una dintre cele mai frumoase prinţese din lume, dar preferinţele ei în materie de bărbaţi ne uimesc întotdeauna. După comediantul divorţat şi incompatibil cu rigorile palatului, a venit rândul unui duce în blugi.

Charlotte Casiraghi şi Gad Elmaleh

S-a terminat cu Gad Elmaleh, acto­rul francez de origine marocană, divorţat şi mult mai în vârstă decât ea. Ea are 29 de ani, el 44. S-a terminat în ciuda faptului că Charlotte i-a dăruit un copil, în afara căsătoriei, un lucru acceptat de puţine familii cu sânge albastru. În Principatul de Monaco ştim, însă, că totul este altfel. Cu toate acestea, de dra­gul micuţului Raphaël, Charlotte şi Gad au în­cercat să-şi mai dea o şansă în august, în timpul unei vacanţe în exotica insulă Capri. N-a fost să fie, căci temperamentalul actor nu-şi găsea locul printre atâtea capete încoronate, nu suporta eti­cheta regală şi avea ceva de împărţit şi cu soacra Caroline de Monaco.

Charlotte Casiraghi şi Lamberto Sanfelice

Pentru frumoasa monegască, toamna a ve­nit, însă, cu surprize plăcute, iar sfârşitul unei poveşti de dragoste (una care a durat patru ani) a însemnat începutul alte­ia, mult mai promiţătoare. Imaginile nu mint, iar pe 9 noiembrie, frumoasa prinţesă a fost fotografiată pe străzi­le din Paris, acolo unde locuieşte din septembrie, de mână cu un nou „el“. Cu toate acestea, modelul este vechi, căci acest regizor italian de 41 de ani, pe numele lui Lamberto Sanfelice, pare o clonă a fostului Gad. Iar despărţirea celor doi pare una cât se poate de oficială, având în vedere că Charlotte nu s-a sinchisit de prezen­ţa eventualilor paparazzi, atunci când l-a sărutat pasional pe Lamberto, în plină stradă. Sau când s-a plimbat cu el, de mână, în grădinile Tuileries ori când s-au sorbit din priviri, într-un restaurant parizian. Dar cine este acest Lamberto? Prieten vechi al italiencei Beatrice Borromeo, proaspăta soţie a lui Pierre, fratele mai mic al lui Charlotte, regizorul este destul de apreciat în Cizmă, după ce filmul lui de debut, Cloro, a primit critici poziti­ve la Festivalul de Film Sundance şi la Berlinale.

În plus, ar avea şi ceva sânge albastru prin vene. Sanfelice este un descendent direct al Ducilor Bag­noli, iar asta îl face, probabil, mai puţin sensibil la rigorile vieţii la palat. „Fără pasiune, viaţa este goală“, se lamenta Charlotte după despărţirea dureroasă de Elmaleh. Din fericire pentru ea, golul a fost umplut mai repede decât ne-am fi aşteptat...

 foto: guliver/getty images, heptaRecente pe Ok! Magazine

image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg