Charlotte Casiraghi, însărcinată din nou. Cine este tatăl copilului?

Acum înțelegem de ce se grăbesc la altar amorezii Charlotte Casiraghi și noul ei iubit, francezul Dimitri Rassam! Monegasca în vârstă de 31 de ani este însărcinată din nou, presa franceză speculând că fiica Prințesei Caroline de Monaco urmează să nască la sfârșitul lunii august.

De fapt, nu e mare lucru de speculat, căci cele mai recente fotografii cu frumoasa Charlotte la cumpărături în New York, pe 4 aprilie, îi dezvăluie sarcina destul de avansată, pe sub puloverul verde și lejer. Dacă termenul speculat de presa franceză este cel corect, nepoata lui Grace Kelly ar trebui să fie însărcinată, acum, în luna a patra.

Sarcina lui Charlotte este vizibilă

Probabil că acesta este motivul pentru care Charlotte Casiraghi va deveni doamna Rassam vara aceasta, după ce a fluturat inelul de logodnă la tradiționalul Rose Ball, organizat pe 24 martie la Monte Carlo. Dar cine este chipeșului francez cu care Charlotte se iubește de circa un an?

Dimitri Rassam are 36 de ani și este de profesie producător de film. În plus, este nimeni altul decât fiul superbei actrițe franceze Carole Bouquet, o fostă Bond Girl care a apărut în filmul For Your Eyes Only (1981), alături de Roger Moore.

Dimitri Rassam și Charlotte Casiraghi, la balul Rose Ball

Tatăl acestuia, cunoscutul producător de film de origine libaneză Jean-Pierre Rassam, a murit în anul 1985, pe când Dimitri avea doar patru ani, din cauza unei supradoze de droguri.

Inelul de logodnă cu diamant fluturat de Charlotte

Interesant este că în viitorul mariaj nu va veni doar monegasca cu un copil, și anume băiețelul ei de patru ani, Raphaël. Și francezul este părinte, la rândul lui, al unei fetițe de șase ani, din mariajul cu modelul rus Masha Novoselova, cu care a fost căsătorit între 2010 și 2016.

Să fie într-un ceas bun!

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA