Charlotte Casiraghi la 30 de ani. De la fetița superbă la femeia care îi face cinste bunicii Grace Kelly

charlotte PicMonkey Collage
Charlotte, atunci și acum

Pe 3 august, cea mai frumoasă urmașă a legendarei Grace Kelly a schimbat prefixul, împlinind 30 de ani. Este vorba despre Charlotte Casiraghi, a doua născută a Prințesei Caroline de Monaco, și, până la apariția lui Charlene de Monaco, cea mai frumoasă prezență feminină din principat.

Charlotte Marie Pomeline a venit pe lume pe 3 august 1986, la spitalul Prințesa Grace. Mama ei, Prințesa Caroline de Monaco, avea 29 de ani când i-a dăruit această frumoasă fetiță bărbatului cu care era căsătorită de trei ani, Stefano Casiraghi, fiul unui om de afaceri italian.

charlotte-casiragui-1--a
Prințesa Caroline și Stefano Casiraghi, alături de Charlotte

Cei doi au avut trei copii, pe Andrea, născut în 1984, pe Charlotte și pe mezinul Pierre, venit pe lume în 1987.

Ca și cei doi frați ai săi, Charlotte nu a primit titlu de prințesă, luând în schimb numele de familie italian al tatălui său, decedat mai târziu într-un accident nautic.

b1bf537cd7e49693b5f49e955972d740

Charlotte avea doar cinci ani când presa monegască s-a îndrăgostit de fetița cu chip de păpușă, supranumind-o „Princess Charming” sau cea care avea să dea tonul în generația viitoare de frumuseți Grimaldi.

„Are clasă, la fel ca bunica ei, Grace Kelly!“, aveau să decidă admiratorii lui Charlotte, unul dintre ei fiind marele designer Karl Lagerfeld.

charlotte-casiragui-3--a
Charlotte, puștoaică

936full-charlotte-casiraghi

Charlotte este o femeie frumoasă, dar nu chiar cea mai norocoasă în dragoste, după ce relația ei cu tatăl băiețelului său, Raphaël, a luat sfârșit în 2015. Să sperăm că povestea de dragoste pe care o trăiește acum cu regizorul italian Lamberto Sanfelice, în vârstă de 42 de ani, va avea mai mult succes.

No Web No Blog - Merci de flouter le visage de l'enfant avant toute publication - Gad Elmaleh, Charlotte Casiraghi et leur fils Raphaël se promènent, très souriants et amoureux, dans les rues de Saint-Tropez. Le 5 juin 2015 PLEASE HIDE CHILDREN'S FACE PRIOR TO THE PUBLICATION - No Web No Blog - Gad Elmaleh, his girlfriend Charlotte Casiraghi and their son strolling down in Saint-Tropez. On june 5th 2015
Charlotte, împreună cu fostul iubit, Gad Elmaleh, și fiul lor
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA