Charlotte Casiraghi rupe blestemul amoros. Cine au fost iubiţii ei fără noroc?

19 aprilie, 2018
1 charlotte casiraghi hepta 3225424 jpg jpeg

La cei doar 31 de ani ai ei, cea mai frumoasă dintre nepoatele lui Grace Kelly are o viaţă amoroasă complicată. Cu un copil făcut în afara căsătoriei şi cu câteva relaţii ratate la activ, ar fi fost considerată o paria la alte case regale europene.

Nu şi în Principatul de Monaco, unde prinţese de sânge se mărită cu bodyguarzi sau artişti de circ (vezi pe mătuşa ei, Stephanie de Monaco). Numai că cele mai noi veşti care ne vin de pe acest tărâm scăldat de soare şi împânzit de miliardari este că, în sfârşit, Charlotte Casiraghi va ajunge la altar şi asta cât de curând: vara aceasta. N-ar fi exclus ca graba să aibă de-a face cu noua sarcină a prinţesei, lucru vizibil în ultima ei apariţie publică, în New York.

Pe 4 aprilie, afişând o sarcină avansată

Ei bine, la tradiţionalul Rose Ball organizat pe 24 martie la Monte Carlo, a doua născută a Prinţesei Caroline de Monaco a sosit la braţul chipeşului francez Dimitri Rassam, de 36 de ani, de profesie producător de film. Concluzia că cei care se iubesc de circa un an s-au logodit este o consecinţă a inelului cu diamant pe care Charlotte l-a afişat pe inelarul stâng. Chiar nu mai este nevoie de vreun anunţ oficial! Iar locul ceremoniei ar putea fi însorita insulă Sicilia, acolo unde mama lui Dimitri deţine o vilă.

Dar cine este acest viitor soţ al lui Charlotte? Nimeni altul decât fiul superbei actriţe franceze Carole Bouquet, o fostă Bond Girl care a apărut în filmul For Your Eyes Only (1981), alături de Roger Moore.

Dimitri Rassam şi Charlotte Casiraghi

Tatăl acestuia, cunoscutul producător de film de origine libaneză Jean-Pierre Rassam, a murit în anul 1985, pe când Dimitri avea doar patru ani, din cauza unei supradoze de droguri.

Interesant este că în viitorul mariaj nu va veni doar monegasca cu un copil, şi anume băieţelul ei de patru ani, Raphaël. Şi francezul este părinte, la rândul lui, al unei fetiţe de şase ani, din mariajul cu modelul rus Masha Novoselova, cu care a fost căsătorit între 2010 şi 2016.

Foşti fără noroc

Felix Winckler

2004 – 2007

Felix Winckler, în 2012, cu invitata sa la o galerie

Chipeşul fiu al unui avocat de succes din Bruxelles a fost văzut deseori, în acea perioadă, la braţul lui Charlotte, la diferite evenimente mondene din Principat. Cei doi s-au întâlnit pe când fiica lui Caroline se afla la studii, în Franţa. N-a fost să fie şi pentru că Charlotte era foarte tânără, la cei 18 ani ai săi.

Alex Dellal

2007 – 2011

Alex Dellal şi Charlotte Casiraghi în 2010

Alex este fratele lui Alice Dellal, care se iubea în acea perioadă cu Pierre Casiraghi. Fiul unui magnat englez şi al unui topmodel brazilian, Alex a fost văzut însoţind-o pe Charlotte la galerii de artă în Franţa sau la plimbări în Londra lui natală.

Gad Elmaleh

2011 – 2015

Charlotte Casiraghi şi Gad Elmaleh

Vă vine să credeţi sau nu, dar Charlotte chiar i-a dat papucii englezului pentru a începe o relaţie cu actorul francez Gad Elmaleh, de 46 de ani. Mişcarea n-a fost văzută cu ochi buni la palat, căci actorul nu doar că era mult mai în vârstă, ci avea şi un copil de 11 ani dintr-o relaţie anterioară. Când a venit şi copilul lor, Raphaël, în 2013, s-a crezut că vor ajunge la altar. Nope.

Lamberto Sanfelice

2015-2016

Charlotte şi Lamberto Sanfelice

Regizorul italian de 42 de ani i-a venit în ajutor lui Charlotte după noul eşec sentimental, însă această nouă iubire semăna prea mult cu precedenta pentru a dura. Descendent al unei familii nobile din Italia şi amic cu soţia lui Pierre, Beatrice Borromeo, Lamberto avea şi pedigriul potrivit pentru ea. Ghiciţi ce? N-a mers.

Foto: Getty Images, Splash News, HeptaRecente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg