Charlotte Casiraghi și sora ei de mamă, Alexandra de Hanovra, frumoasele Balului Rozelor de la Monaco

25 martie, 2024

Fiicele Prințesei Caroline de Monaco au strălucit, la propriu, la cel mai inedit Bal al Rozelor de la Monaco, unul care a avut tema Disco.

Balul la care au fost prezenți și Prințul Albert și Prințesa Charlene a fost orchestrat de creatorul de modă Christian Louboutin. Acest eveniment caritabil are loc anual, din 1954, în beneficiul Fundației Prințesa Grace.

Charlotte Casiraghi Alexandra de Hanovra Balul Rozelor GettyImages 2108446936 jpg

Recent despărțită de cel care i-a fost soț timp de patru ani, francezul Dimitri Rassam, prințesa de 37 de ani și-a îmbrățișat statutul de femeie single la gala de sâmbătă seara, acolo unde a fost o apariție foarte șic. Charlotte a purtat o rochie de mătase, cu paiete și mărgele complicate pe partea mediană, completată de pantofi și clutch din satin negre.

Fiica lui Caroline de Monaco a ales să-și poarte părul simplu, fără să adopte vreo coafură sofisticată, machiajul fiind și el unul minimalist.

Se spune că Charlotte ar fi început de curând o relație cu scriitorul francez Nicolas Mathieu, în vârstă de 45 de ani, tată a unui copil și câștigător al prestigiosului premiu Goncourt pentru literatura franceză.

Una dintre cele mai șic prezențe ale serii, fără să respecte neapărat dress code-ul impus de această ediție a balului, a fost fiica cea mică a Prințesei Caroline de Monaco. Prințesa Alexandra de Hanovra a participat la bal însoțită de iubitul ei, Ben Sylvester Strautmann, cu care tânăra are o relație încă din 2017.

În vârstă de 24 de ani, Prințesa Alexandra a atras toate privirile purtând o rochie neagră din satin, cu o fundă statement în talie, totul completat cu mare rafinament cu o pereche de cercei lungi cu diamante, care i-au aparținut mamei sale, Prințesa Caroline.

Charlotte Casiraghi Alexandra de Hanovra Balul Rozelor GettyImages 2108453090 jpg

Iubitul ei, Ben – care provine dintr-o familie germană bogată – a fost la rândul lui cât se poate de chipeș și elegant într-un smoking fără cusur.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg