Charlotte și George, despărțiți de o regulă regală sfâșietoare! Se va întâmpla în mai puțin de un an

18 septembrie, 2024

Se anunță schimbări majore pentru Prințul George și Prințesa Charlotte! Viața fraților regali va suferi modificări în mai puțin de 12 luni, din cauza unei reguli regale foarte vechi, menită să-l protejeze pe moștenitorul tronului.

Charlotte George profimedia 0789564887 jpg

O regulă regală ciudată, dar logică, ar putea face ca Prințul George și sora sa, Prințesa Charlotte, să fie separați după ce acesta împlinește 12 ani. Regula în sine nu este nouă și va însemna că Prințul George nu va mai putea călători cu tatăl sau sora sa, lucru pe care a trebuit să îl suporte și Prințul William când a împlinit 12 ani. Regula este menită să protejeze monarhia în caz de accidente și să mențină linia de succesiune în siguranță.

Prințul William este următorul în ordinea succesiunii la tron în cazul în care se întâmplă ceva cu Regele Charles. George este al treilea în linie, iar Charlotte este a patra, iar în cazul unui accident de avion sau de altă formă de transport, linia succesorală imediată ar putea fi amenințată dacă toți ar călători împreună - acesta este motivul pentru care regula le interzice să călătorească împreună.

Vestea regulii neobișnuite a fost anunțată înainte de cea de-a 11-a aniversare a Prințului George, pe 22 iulie, de fostul pilot al Regelui Charles, Graham Laurie. El a declarat pentru revista OK! Magazine UK. „I-am condus pe toți patru: Charles, Diana, Prințul William și Prințul Harry, până când prințul William a împlinit 12 ani. După aceea, a trebuit să aibă o aeronavă separată și au putut zbura toți patru doar cu permisiunea scrisă a Majestății Sale. Când William a împlinit 12 ani, el zbura în mod normal cu un avion 125 de la Northolt, iar ceilalți cu un avion 146”.

Se poate presupune că, dacă familia ar dori să călătorească împreună, ar trebui să ceară permisiunea Regelui Charles, în calitate de monarh actual. Dacă istoria se va repeta și se va aplica regula regală, înseamnă că, la doar 12 ani, Prințul George va trebui să călătorească separat de familia sa pentru tot restul vieții sale.

Deși accidentele de avion sunt rare în zilele noastre, trei membri ai familiei regale și-au pierdut viața în mod tragic în accidente aeriene în trecut. Sora Prințului Philip, Prințesa Cecile, a murit într-un accident în 1937, unchiul Reginei decedate, Prințul George, Duce de Kent, a murit în 1942, iar vărul ei, Prințul William de Gloucester, a murit în timp ce participa la un spectacol aerian în 1972.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg
Prințesa Diana cu fiii ei  foto   GettyImages jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg, Regina Mathilde, Printesa Sophie de Liechtenstein si Elke Budenbender  Marea Curte Ducala (3) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Profimedia (3) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima, Prințesele Amalia și Alexia Foto Profimedia (2) jpg
Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg
Kate Middleton si Printul William in ziua logodnei, cu Pippa Middleton si James Middleton   Getty Images jpg
Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg