Chelsy Davy sau Cressida Bonas? Pe cine va alege Prinţul Harry?

16 septembrie, 2015
prince harry gettyimages 4882881961 jpg jpeg
image

Ieri, ro┼čcovanul a ├«mplinit 31 de ani, ocazie cu care via┼úa lui personal─â a devenit iar interesant─â. Deocamdat─â, doar prin prisma zvonurilor, dar este de ajuns chiar ┼či at├ót.

S─â facem mai ├«nt├ói un rezumat al aventurilor amoroase ale prin┼úului. Ei bine, Harry se ├«ndr─âgoste┼čte de Chelsy Davy, se desparte de Chesly Davy, se ├«ndr─âgoste┼čte de Cressida Bonas, apoi se desparte de Cressida Bonas.

Mai nou, în funcţie de zvonurile cărora tinzi să le dai crezare, se pare că Harry ar vrea să se împace cu una dintre aceste blonde.

image image

Pro Chelsy

De c├óteva s─âpt─âm├óni se vorbe┼čte c─â Harry ┼či avocata n─âscut─â ├«n Zimbabwe, Chelsy Davy, cu care prin┼úul a avut o rela┼úie de ┼čapte ani, p├ón─â ├«n 2011, ar fi pe punctul de a se ├«mp─âca, dup─â ce ace┼čtia s-au re├«nt├ólnit ├«n Africa, acolo unde Harry a petrecut trei luni.

image image

Pro Cressida

Cu toate acestea, numele Cressidei Bonas a reap─ârut ├«n ecua┼úie dup─â ce, ieri, s-a scris c─â aceasta s-a desp─âr┼úit de iubitul ei, actorul Edward Holcroft, ┼či c─â regret─â c─â s-a desp─âr┼úit de Harry. Mai mult, t├ón─âra actri┼ú─â de 27 de ani l-ar vrea pe ro┼čcat ├«napoi, iar zvonurile legate de ├«mp─âcarea acestuia cu Chelsy i-ar fi alimentat gelozia.

Niciuna dintre aceste bârfe nu a fost confirmată de niciuna dintre părţi, însă nu ne-ar mira să aflăm că Harry s-a împăcat fie cu Chesly, fie, după caz, cu Cressida. Voi cine credeţi că i s-ar potrivi mai bine?