Cheltuitoare! Charlene de Monaco a angajat o armată de imigranți ilegali și persoane crude cu animalele

25 ianuarie, 2024

Dosarele secrete ale unui fost contabil la Palatul de Monaco au fost făcute publice, iar informațiile sunt incredibile, mai ales când vine vorba despre finanțele Prințesei de Monaco.

Printesa Charlene si Printul Albert de Revelion   instagram jpg

Chiar în ziua în care Prințesa de Monaco împlinește vârsta de 46 de ani, pe 25 ianuarie, apar informații cât se poate de neplăcute despre obiceiurile ei legate de finanțe.

Claude Palmero, în vârstă de 67 de ani, a fost responsabil de finanțele palatului timp de mai bine de două decenii, dar a demisionat în iulie, după ce a fost vizat de un site anti-corupție.

„Notițele sale secrete”, care detaliază cheltuielile familiei princiare din Monaco, au fost făcute publice de către ziarul francez Le Monde, iar printre dezvăluirile lui spectaculoase sunt și cele legate de „imigranții ilegali” care constituiau o mare parte din personalul cu normă întreagă a lui Charlene. Iar unii dintre aceștia aveau grijă chiar și de copiii prințesei, gemenii Jacques și Gabriella.

Se pare că Prințesa Charlene de Monaco a angajat imigranți ilegali plătiți cu 100 de euro pe zi, în timp ce alocația ei pentru cheltuielile personale a crescut la aproape 1,5 milioane de euro pe an, susține fostul contabil al Prințului Albert.

Legat de angajații lui Charlene, unii aveau chiar un comportament periculos, fostul contabil referindu-se la „o femeie filipineză care obișnuia să lege câinii în duș”.

Într-o scrisoare din ianuarie 2017, acesta l-a avertizat pe Prințul Albert că un alt angajat al prințesei, tot din Filipine, a lucrat ilegal timp de cinci ani, în ciuda faptului că avea doar o viză de turist, cu valabilitate de o lună.

Fostul director-șef al finanțelor princiare susține că a încercat cu disperare să stăpânească cheltuielile „periculoase” ale lui Charlene și, la un moment dat, i-a interzis prințesei născute în Africa de Sud să-și angajeze personal suplimentar.

Cu o altă ocazie, soția Prințului Albert a cheltuit 965.000 de euro pentru redecorarea vilei sale de vacanță din Corsica, plus un milion de euro pentru a-și decora „biroul” de la palatul princiar din Monte Carlo.

De asemenea, ea le plătește sute de mii de euro membrilor familiei sale sud-africane, în fiecare an.

"E o nebunie!", a declarat Palmero ziarului francez. „Prințesa cheltuiește fără control!”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg