Chiar dacă a avut de suferit din cauza fratelui său, William nu acceptă ca cineva să îl vorbească de rău pe Harry

14 decembrie, 2022
harry - kate - william

Prințul de Wales nu tolerează ca alții să vorbească urât despre Prințul Harry – în ciuda faptului că simte „furie și tristețe” din cauza documentarului Netflix, susțin surse. 

Se spune că cei doi au avut o relație „incredibil de tensionată” după ani de dispute cu privire la Meghan și la presupusul ei tratament față de personal, la decizia cuplului de a pleca în America și la tonele de „bombe de adevăr” pe care Sussex le-a aruncat în interviurile TV vizionate de zeci de milioane de oameni din întreaga lume. 

Cu toate acestea, în ciuda stării relației lor actuale, persoane din interior au declarat pentru The Telegraph că Prințul William rămâne protector față de ducele de Susex și nu permite să se spună o vorbă urâtă despre el.

“Dar pot fi din nou frați? Trebuie să sperăm”.

Spre deosebire de William care a ales tăcerea, Harry a lansat mai multe declarații despre familia sa, în special a tatălui și a fratelui său, inclusiv sugestia că s-au căsătorit nu din dragoste, ci cu o femeie care să se potrivească.

Noul trailer care promovează cea de a doua parte a documentarului Netflix începe cu Harry care spune: „Mă întreb ce s-ar fi întâmplat cu noi dacă nu am fi ieșit când am făcut-o”.

Meghan adaugă: „Securitatea noastră a fost oprită, toată lumea din lume știa unde suntem”, înainte ca filmul să-l reia pe Harry cum își amintește cum a luat decizia finală, aceea de a părăsi familia regală: „Trebuie să plecăm de aici”.

În 2019, cuplul a primit binecuvântarea Reginei să petreacă timp în Canada, unde au împrumutat conacul unui prieten de pe insula Vancouver, aparent pentru a avea petrece un timp departe de lumina reflectoarelor.

În realitate, ei plănuiau deja plecarea, lucrau la planuri pentru a crea un model de lucru „hibrid” pentru ei înșiși – câștigând bani în timp ce exercitau sarcini regale ocazionale – și chiar își creiau propriul site web.

Într-un mod inexplicabil – și controversat – în imaginile care promovează noul documentar Netflix, Harry este arătat vorbind despre modul în care „ei erau fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele”.

În timp ce spune asta, în trailer apare o filmare cu Palatul Buckingham, urmată de o a doua secvență cu el și cu William la înmormântarea Ducelui de Edinburgh din aprilie 2021.

Având în vedere juxtapunerea declarației și a filmului, mulți au considerat că ei se referă la casa regală.

Dar într-un trailer ușor diferit, prezentat pe site-ul Netflix, pot fi văzute subtitrări care spun: „Presa britanică a fost bucuroasă să mintă pentru a-mi proteja fratele. Nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja”.

Mai multe pentru tine...

Trailerul include, de asemenea, un clip cu starul de la Hollywood Tyler Perry, care le-a împrumutat ducilor de Sussex conacul său atunci când s-au mutat  în Statele Unite. El spune: „Au vrut doar să fie liberi. Au vrut să fie liberi să iubească și să fie fericiți. Am aplaudat asta”.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}