Chiar și îngăduitoarea Kate s-a supărat pe Prințul Harry! Ce a iritat-o recent pe Prințesa de Wales

24 mai, 2024

Se pare că Ducii de Sussex au luat ca multe decizii neinspirate, în ultimul timp. După ce și-a enervat tatăl și fratele, acum Prințul Harry pare că a supărat-o chiar și pe îngăduitoarea Prințesă de Wales.

Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg

Sunt puține lucruri care reușesc să o scoată din sărite pe Kate Middleton. Tocmai, cumnata lui Harry era cumva ultima speranță, probabil singur om din lume care ar putea să-l convingă pe Prințul William să-și ierte tatăl.

Însă pare-se că mama regală a prinților George, Louis și a Prințesei Charlotte este mâhnită de cele întâmplate, după ce și-a anunțat diagnosticul de cancer.

Viața publică a Prințului Harry și a lui Meghan Markle începe s-o deranjeze pe Kate Middleton, susțin experții.

"Nu numai că există presiune asupra lui William, ci și o tachinare constantă din California. Nu are cum ca fratele lui să nu fie furios pe Harry, după ce s-a comportat îngrozitor", a declarat Tom Bower în spațiul public, un cunoscut autor regal.

"În timp ce înființează acest așa-zis brand Sussex, familia Prinților de Wales trece prin chinuri. După diagnosticul lui Charles, Harry a venit pentru o jumătate de oră și gata, nu a făcut nimic altceva", a continuat el. „Îmi imaginez că Kate și William sunt profund afectați de aceste nelipsite știri cu Ducii, în timp ce ei traversează unul dintre cele mai grele momente.”

Pare cumva că inclusiv acest turneu în Nigeria care nu a fost deloc regal, însă unde toți s-au purtat de fapt ca și cum era a iritat-o chiar și pe pașnica Prințesă Kate.

Totuși, după diagnosticul de cancer anunțat de însăși Prințesa de Wales în martie, Ducii de Sussex au trimis în spațiul public o urare de însănătoșire.

Până să apară Meghan Markle în viața lui Harry, Kate se înțelegea de minune cu fratele mai mic al lui William. Erau un trio desăvârșit, mereu cu zâmbetul pe buze. Însă dificila Meghan Markle a reușit să-i dezbine. Supărarea lui Kate nu este deloc de bun augur, căci Prințesa rămăsese una dintre puține persoane care ar mai putea să-i împace pe frați.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg