Chicoteli și atingeri tandre! Cum își încep vacanța de vară Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei

10 iulie, 2024

După ce au încheiat vizita oficială în Groenlanda, vacanța de vară începe pentru Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei!

Regele Frederik și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg

Regele Frederik și Regina Mary au fost primiți cu căldură la reședința de vară, la Palatul Gråsten. Este prima dată când cuplul regal danez petrece vara la reședința regală, care este situată în regiunea Jutland din sudul Danemarcei, în calitate de regi.

Actualul palat datează din secolul al XVIII-lea și a fost reședința de vară a familiei regale daneze din 1935, când a fost dăruit prințului moștenitor Frederik și soției sale, prințesa moștenitoare Ingrid, care au devenit ulterior rege și regină.

Regele Frederik și Regina Mary au fost foarte bine dispuși când au ajuns în piața orașului Gråsten, unde au fost întâmpinați oficial de primar. Au schimbat și o veche tradiție, cuplul a mers pe jos până la palat în loc să fie condus cu mașina, iar la un moment dat, cei doi au surprinși izbucnit în râs. Nimeni nu știe ce le-a provocat chicotelile, dar era clar că Frederik și Mary erau fericiți să fie în Gråsten.

Ce amintiri fericite

Atât primarul, cât și regele au ținut discursuri, Frederik rememorând amintiri frumoase din copilărie, din verile petrecute în Gråsten. A adus un omagiu mamei sale, Regina Margrethe, și mătușilor sale, Prințesa Benedikte și Anne-Marie. „Acesta este un loc minunat al păcii, bucuriei și verii, al florilor, albinelor, animalelor și, de asemenea, al oamenilor".

Au fost numai zâmbete

Regele Frederik și Regina Mary au părut emoționați de mulțimea care s-a adunat în oraș pentru a-i întâmpina. Acest eveniment are loc la doar șase luni de la urcarea pe tron a lui Frederik, în urma abdicării mamei sale, Regina Margrethe.

Cei doi au schimbat și o veche tradiție, Frederik și Mary au mers pe jos de-a lungul traseului până la castel și s-au bucurat de soare. Cuplul, care este căsătorit de 20 de ani, a izbucnit în râs când regele a făcut o glumă.

Pentru această ieșire Regina Mary a îmbrăcat o rochie cu imprimeu floral de la ME+EM, care a fost purtată și de Zara Tindall, fiica Prințesei Regale Anne a Marii Britanii.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg