Chicoteli și atingeri tandre! Cum își încep vacanța de vară Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei

10 iulie, 2024

După ce au încheiat vizita oficială în Groenlanda, vacanța de vară începe pentru Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei!

Regele Frederik și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg

Regele Frederik și Regina Mary au fost primiți cu căldură la reședința de vară, la Palatul Gråsten. Este prima dată când cuplul regal danez petrece vara la reședința regală, care este situată în regiunea Jutland din sudul Danemarcei, în calitate de regi.

Actualul palat datează din secolul al XVIII-lea și a fost reședința de vară a familiei regale daneze din 1935, când a fost dăruit prințului moștenitor Frederik și soției sale, prințesa moștenitoare Ingrid, care au devenit ulterior rege și regină.

Regele Frederik și Regina Mary au fost foarte bine dispuși când au ajuns în piața orașului Gråsten, unde au fost întâmpinați oficial de primar. Au schimbat și o veche tradiție, cuplul a mers pe jos până la palat în loc să fie condus cu mașina, iar la un moment dat, cei doi au surprinși izbucnit în râs. Nimeni nu știe ce le-a provocat chicotelile, dar era clar că Frederik și Mary erau fericiți să fie în Gråsten.

Ce amintiri fericite

Atât primarul, cât și regele au ținut discursuri, Frederik rememorând amintiri frumoase din copilărie, din verile petrecute în Gråsten. A adus un omagiu mamei sale, Regina Margrethe, și mătușilor sale, Prințesa Benedikte și Anne-Marie. „Acesta este un loc minunat al păcii, bucuriei și verii, al florilor, albinelor, animalelor și, de asemenea, al oamenilor".

Au fost numai zâmbete

Regele Frederik și Regina Mary au părut emoționați de mulțimea care s-a adunat în oraș pentru a-i întâmpina. Acest eveniment are loc la doar șase luni de la urcarea pe tron a lui Frederik, în urma abdicării mamei sale, Regina Margrethe.

Cei doi au schimbat și o veche tradiție, Frederik și Mary au mers pe jos de-a lungul traseului până la castel și s-au bucurat de soare. Cuplul, care este căsătorit de 20 de ani, a izbucnit în râs când regele a făcut o glumă.

Pentru această ieșire Regina Mary a îmbrăcat o rochie cu imprimeu floral de la ME+EM, care a fost purtată și de Zara Tindall, fiica Prințesei Regale Anne a Marii Britanii.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Printul Albert de Monaco si verisoara sa, Melanie Antoinette de Massy, la Wimbledon 2024   profimedia 0888271935 jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer Tatler png
Regina Maxima si Regele Willem Alexander in 2023   Casa Regala olandeza jpg
Kate și George, Prinți de Wales, GettyImages
Printul Pavlos al Greciei si Printesa Marie Chantal   profimedia 0721503573 jpg
Regele Felipe Regina Letizia Leonor și Sofia GettyImages 2161380312 jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Meghan și Harry, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Prințesa Beatrice la Wimbledon Foto Profimedia (1) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (4) jpg
Prințul William în vizită la Anglesey, Profimedia (1) jpg
FotoJet Mary Frederik jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb   GettyImages 1747255950 jpg
Elisabeta și Prințul Philip logodnă profimedia 0164891724 jpg
FotoJet Diana jpg
Printesa Kate la Wimbledon 2023   GettyImages 1545777032 jpg
Margareta a României Principele Radu și Charles GettyImages 660591414 jpg