Chipeșul nepot al lui Lady Diana, Louis Spencer, împlinește 30 de ani. El va moșteni casa prințesei

13 martie, 2024

Louis Spencer s-a născut pe 14 martie 1994 și este unul dintre cei șapte copii ai contelui Charles Spencer. De la el va moșteni moșia Althorp când tânărul va deveni al zecelea conte Spencer.

Louis Spencer cu Lady Kitty și Lady Eliza GettyImages 960041438 jpg

Ce-i drept, tânărul de 30 de ani este mai puțin cunoscut în lumea regală și în cea mondenă, iar pe social media practic nu există, după ce Louis și-a șters contul de Instagram.

Cu toate acestea, el a fost numit unul dintre cei mai eligibili burlaci din lume de către Biblia Societății, revista britanică Tatler, și urmează să moștenească întreaga proprietate de 54.600 de km pătrați din Althorp, acolo unde a crescut și Prințesa Diana și unde se află mormântul acesteia.

Când tatăl său și fratele Dianei, Charles Spencer, va deceda, Louis este cel care îi va prelua titlul și va deveni cel de-al zecelea conte Spencer. Odată cu aceasta, tânărul va moșteni și magnifica casă în stil georgian și terenul aferent ei, estimate la o valoare de peste 100 de milioane de lire sterline.

Mâine, Louis, care locuiește în prezent la Londra, împlinește 30 de ani. Deși are trei surori mai mari, mai popularele Lady Kitty, Lady Eliza și Lady Amelia, primogenitura masculină îi dă dreptul să fie singurul moștenitor al acestei averi.

Louis, care deține deja titlul de viconte de Althorp, este cel mai mic copil și singurul fiu pe care tatăl său l-a avut cu prima sa soție, Victoria Aitken (născută Lockwood).

Născut pe 14 martie 1994, la Londra, el a fost crescut de mama sa în Africa de Sud, după despărțirea părinților săi.

Mai târziu, acesta s-a întors în Marea Britanie pentru a studia la Universitatea din Edinburgh. În paralel, Louis a studiat actoria la școala de teatru ArtsEd din Londra. Jucând cu numele de scenă Louis John Lyons, el este reprezentat de agenția de talente Tavistock Wood, în portofoliul căreia se mai află vedete precum Dominic West și Lily James.

Diana și fratele ei, Charles Spencer
Diana și fratele ei, Charles Spencer

Spre deosebire de surorile sale mai mari, Lady Kitty, de 33 de ani, și gemenele Lady Amelia și Lady Eliza, de 31 de ani, Louis evită rețelele sociale și evenimentele de mare profil.

Louis a intrat pentru prima dată sub lumina reflectoarelor la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle din 2018, când și-a însoțit mama și surorile la eveniment.

Foarte elegant, Louis a devenit atunci una dintre vedetele zilei și a primit zeci de cereri în căsătorie de la admiratoare, pe rețelele sociale.

Foto: getty images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg