Chipeșul Prinț Pavlos al Greciei și soția sa, foarte distinși la comemorarea ultimului rege al elenilor

28 februarie, 2024

Familia Regală a Greciei s-a reunit, ieri, în Anglia, la capela regală din Windsor, pentru slujba de pomenire a Regelui Constantin, decedat anul trecut.

Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal GettyImages 2034639593 jpg

Constantin al Greciei, fratele Sofiei, fosta regină a Spaniei, și ultimul rege al grecilor, a fost omagiat la un an după ce acesta s-a stins din viață, pe 10 ianuarie 2023, la Atena, la vârsta de 82 de ani.

Familia regală greceasă a fost condusă de către Prințul Moștenitor Pavlos, în vârstă de 56 de ani, foarte șic în costumul lui bleumarin la două rânduri de nasturi și o cravată asortată.

Soția acestuia, Prințesa moștenitoare Marie-Chantal, în vârstă de 55 de ani, a arătat deosebit de șic chiar și pentru un eveniment sobru, alegând o rochie vișinie, cu șal și pantofi asortați.

Singura fiică a cuplului, fashionista Prințesă Maria-Olympia, în vârstă de 27 de ani, a fost, la rândul ei, deosebit de elegantă, alegând pentru slujba de comemorare o rochie pe corp, bleumarin, cu gât pătrat și o haină neagră cu tăietură modernă. Tânăra a fost însoțită la eveniment de toți cei patru frați ai săi.

Prințesa Maria Olympia a Greciei profimedia 0851412826 jpg

Cât despre Marie-Chantal, aceasta aproape că i-a făcut concurență unei alte fashioniste celebre, Regina Letizia a Spaniei, prezentă și ea printre numeroșii invitați regali care s-au adunat pentru a comemora viața monarhului grec, alături de Regele Felipe al Spaniei, fostul regele Juan-Carlos și soția acestuia, fosta regină Sofia.

Ca de obicei, Regina Letizia a dat dovadă de mult bun gust, optând pentru un look rafinat, cu piese vestimentare mai vechi. Letizia a ales din garderoba ei o pelerină albastru închis cu guler de blană, de la Carolina Herrera, la care a asortat o rochie în aceeași nuanță, cu guler la baza gâtului, curea în talie și umeri bufanți.

Două doamne deosebit de elegante, așadar, și două stiluri vestimentare în ton cu evenimentul, dar fără a face rabat de la stilul cu care ne-au obișnuit cele două, fresh și lady-like.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram