Cine a fost cea mai extravagantă față regală de la nunta din Iordania: nu e vorba de Kate sau Rania

9 iunie, 2023

Nunta regală din Iordania, care a avut loc pe 1 iunie, încă nu și-a stins de tot ecourile, mai ales când vorbim despre ținutele doamnelor prezente acolo.

Nuntă Hussein jpg

Kate Middleton, Prințesa Beatrice sau fashionista soacră mare Regina Rania au fost printre cele mai admirate fețe regale de la nunta regală din Iordania, dar, cu toate acestea, eclipsate oarecum de Șeica Moza din Qatar, care a fost declarată de multe voci drept cea mai elegantă invitată de la evenimentul din Amman. Moza bint Nasser Al-Missned, în vârstă de 63 de ani, a ieșit, ce-i drept, în evidență la nunta regală din Iordania grație ținutei sale extravagante.

Femeia de 63 de ani este una dintre cele trei soții ale șeicului Hamad bin Khalifa Al Thani, în vârstă de 71 de ani, fostul emir al statului Qatar.

Ea este, de asemenea, mama actualului emir al Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani, de 43 de ani, care are la rândul lui trei soții.

Ei bine, Moza a fost de neratat la nunta Prințului moștenitor Hussein al Iordaniei, purtând o rochie couture personalizată de la Maison Valentino, din colecția toamnă/iarnă 2021, de un verde neon strălucitor.

Soția fostului emir al Qatarului și-a accesorizat rochia cu un voal verde neon asortat și o curea cu bijuterii în jurul taliei ei surprinzător de subțiri. Ca de obicei, Moza a ales un machiaj intens pentru acest eveniment, care i-a scos în evidență trăsăturile incredibil de netede, pe care mulți le pun pe seama chirurgiei estetice.

Șeica Moza poartă întotdeauna hainele și niciodată invers, a comentat un fan regal pe net. Culoarea acelei rochii este cu adevărat surprinzătoare și o face să arate atât de bine!, a completat un altul.

Moza este considerată una cele mai elegante femei din lume, datorită flerului ei pentru modă, una pe care o reinterpretează în concordanță cu cutumele vestimentației musulmane. Mai mult, cea mai puternică femeie din Qatar a fost inclusă pe lista celebrităților cel mai bine îmbrăcate de către revista Vanity Fair, în 2015.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg