Cine a fost cea mai extravagantă față regală de la nunta din Iordania: nu e vorba de Kate sau Rania

9 iunie, 2023

Nunta regală din Iordania, care a avut loc pe 1 iunie, încă nu și-a stins de tot ecourile, mai ales când vorbim despre ținutele doamnelor prezente acolo.

Nuntă Hussein jpg

Kate Middleton, Prințesa Beatrice sau fashionista soacră mare Regina Rania au fost printre cele mai admirate fețe regale de la nunta regală din Iordania, dar, cu toate acestea, eclipsate oarecum de Șeica Moza din Qatar, care a fost declarată de multe voci drept cea mai elegantă invitată de la evenimentul din Amman. Moza bint Nasser Al-Missned, în vârstă de 63 de ani, a ieșit, ce-i drept, în evidență la nunta regală din Iordania grație ținutei sale extravagante.

Femeia de 63 de ani este una dintre cele trei soții ale șeicului Hamad bin Khalifa Al Thani, în vârstă de 71 de ani, fostul emir al statului Qatar.

Ea este, de asemenea, mama actualului emir al Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani, de 43 de ani, care are la rândul lui trei soții.

Ei bine, Moza a fost de neratat la nunta Prințului moștenitor Hussein al Iordaniei, purtând o rochie couture personalizată de la Maison Valentino, din colecția toamnă/iarnă 2021, de un verde neon strălucitor.

Soția fostului emir al Qatarului și-a accesorizat rochia cu un voal verde neon asortat și o curea cu bijuterii în jurul taliei ei surprinzător de subțiri. Ca de obicei, Moza a ales un machiaj intens pentru acest eveniment, care i-a scos în evidență trăsăturile incredibil de netede, pe care mulți le pun pe seama chirurgiei estetice.

Șeica Moza poartă întotdeauna hainele și niciodată invers, a comentat un fan regal pe net. Culoarea acelei rochii este cu adevărat surprinzătoare și o face să arate atât de bine!, a completat un altul.

Moza este considerată una cele mai elegante femei din lume, datorită flerului ei pentru modă, una pe care o reinterpretează în concordanță cu cutumele vestimentației musulmane. Mai mult, cea mai puternică femeie din Qatar a fost inclusă pe lista celebrităților cel mai bine îmbrăcate de către revista Vanity Fair, în 2015.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Felipe și a vizitat fiica în Armată jpg
FotoJet Meg și Wallis jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149997 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, in turneu european la 100 de ani dupa Regele Ferdinand si Regina Maria   Casa Regala jpg
Kate si William in Windsor  jpg
Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg