Cine a fost cea mai extravagantă față regală de la nunta din Iordania: nu e vorba de Kate sau Rania

9 iunie, 2023

Nunta regală din Iordania, care a avut loc pe 1 iunie, încă nu și-a stins de tot ecourile, mai ales când vorbim despre ținutele doamnelor prezente acolo.

Nuntă Hussein jpg

Kate Middleton, Prințesa Beatrice sau fashionista soacră mare Regina Rania au fost printre cele mai admirate fețe regale de la nunta regală din Iordania, dar, cu toate acestea, eclipsate oarecum de Șeica Moza din Qatar, care a fost declarată de multe voci drept cea mai elegantă invitată de la evenimentul din Amman. Moza bint Nasser Al-Missned, în vârstă de 63 de ani, a ieșit, ce-i drept, în evidență la nunta regală din Iordania grație ținutei sale extravagante.

Femeia de 63 de ani este una dintre cele trei soții ale șeicului Hamad bin Khalifa Al Thani, în vârstă de 71 de ani, fostul emir al statului Qatar.

Ea este, de asemenea, mama actualului emir al Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani, de 43 de ani, care are la rândul lui trei soții.

Ei bine, Moza a fost de neratat la nunta Prințului moștenitor Hussein al Iordaniei, purtând o rochie couture personalizată de la Maison Valentino, din colecția toamnă/iarnă 2021, de un verde neon strălucitor.

Soția fostului emir al Qatarului și-a accesorizat rochia cu un voal verde neon asortat și o curea cu bijuterii în jurul taliei ei surprinzător de subțiri. Ca de obicei, Moza a ales un machiaj intens pentru acest eveniment, care i-a scos în evidență trăsăturile incredibil de netede, pe care mulți le pun pe seama chirurgiei estetice.

Șeica Moza poartă întotdeauna hainele și niciodată invers, a comentat un fan regal pe net. Culoarea acelei rochii este cu adevărat surprinzătoare și o face să arate atât de bine!, a completat un altul.

Moza este considerată una cele mai elegante femei din lume, datorită flerului ei pentru modă, una pe care o reinterpretează în concordanță cu cutumele vestimentației musulmane. Mai mult, cea mai puternică femeie din Qatar a fost inclusă pe lista celebrităților cel mai bine îmbrăcate de către revista Vanity Fair, în 2015.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg