Cine au fost primele iubiri ale Ducilor de Cambridge și ce fac foștii lor acum?

5 august, 2022

Kate Middleton este căsătorită încă din 2011 cu viitorul rege britanic și, în ciuda relației lor îndelungate, amândoi au mai avut și alți iubiți înainte, care au contat destul de mult pentru ei. Cine a fost prima iubire a Ducilor de Cambridge?

image

Prima iubire a lui Kate

O fi ea acum imaginea discreției și a eleganței, însă, în studenție, Kate era ca orice altă tânără care se distra de minune prin cluburile londoneze. Cine poate uita acea rochie transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă și care l-a cucerit iremediabil pe Prințul William?! Totuși, înainte ca Middleton să primească inelul de logodnă de la viitorul rege britanic, ea a fost îndrăgostită de altcineva.

Prima mare iubire a lui Kate a fost nimeni altul decât Willem Marx, un jurnalist de succes care a cunoscut-o pe viitoarea Regină consoartă prin 2000. După cum ne informează PopSugar, Kate și Marx s-au întâlnit prima dată când ea frecventa cursurile de la Marlborough College.

Din păcate, nu se cunosc multe detalii despre relația celor doi, având în vedere că viața amoroasă a lui Kate a devenit de mare interes pentru presă abia după ce ea a fost zărită în prezența Prințului William. Un lucru e cert – cei doi foști amorezi și-au încheiat idila în termeni amiabili deoarece jurnalistul a fost invitat la nunta lui Middleton cu William în 2011.

În prezent, Marx este corespondent special la NewsHour de la PBS și a lucrat, până acum, la NBC, CNBC și NPR, după cum aflăm de pe site-ul Pulitzer Center. Și, de parcă n-ar fi fost destul de impresionat deja CV-ul lui, Willem se concentrează în munca sa pe probleme religioase, ce țin de mediul înconjurător sau drepturile omului. Locuiește, în momentul de față, în Londra și are o căsnicie reușită cu Johanna Botta.

Prima iubire a lui Will

Înainte de a-i propune lui Kate să devină soția lui, William a avut mai multe iubite, frecventând cu ardoare cluburile de noapte din Londra și ieșind în oraș cu mai multe domnișoare. Una dintre acestea a fost Rose Farquhar, o tânără pe care o cunoștea încă din copilărie, susține PopSugar.

image
Mai multe pentru tine...

William s-a cuplat cu Rose în timpul studenției, ea fiind prima relație serioasă din viața prințului britanic. Rose este fiica căpitanului Ian Farquhar și a avut o idilă destul de însemnată cu William, având în vedere despărțirea lor ulterioară în termeni super prietenoși.

Ceea ce e interesant legat de această primă mare iubire din viața viitorului rege al Marii Britanii e că Rose s-a decis să dea muzicii o șansă și s-a înscris la Vocea Marii Britanii, în 2016, unde a fost ascultată de nume sonore din domeniu, precum Will.i.am, Paloma Faith, Ricky Wilson și Boy George.

Farquhar nu și-a dorit să-i afecteze în vreun fel imaginea lui William cu prezența sa la TV, motiv pentru care Rose i-a cerut acestuia permisiunea de-a participa la asemenea competiție muzicală, iar prințul s-a declarat mai mult decât încântat de asta.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg