Cine crezi că s-a îmbătat cel mai rău la nunta regală? Cher a vrut să afle răspunsul de la James Corden

22 iunie, 2018
Prince Harry, Duke of Sussex and Megan Duchess of Sussex jpeg

În ultimii ani, Cher nu a ezitat niciodată să îl atace în public pe Donald Trump. Mai mult decât atât, artista nu a ratat nicio ocazie de a-l pune la punct pe preşedintele american şi chiar a participat la unele proteste împotriva acestuia.

image

Marţi seară, Cher a fost invitată în emisiunea lui James Corden, unde a jucat un fel de „Adevăr sau Provocare“ cu gazda emisiunii. James a provocat-o pe Cher să spună ceva drăguţ despre Trump, iar în caz contrat, ea va trebui să mănânce o limbă de vacă.

„Ai vorbit mereu deschis despre Donald Trupm. Acum ai putea să spui ceva drăguţ despre el?“, a întrebat-o James pe Cher, iar răspunsul cântăreţei a venit rapid: „Nu există nimic drăguţ la el. Nu pot să-i fac complimente“. Deoarece a refuzat să spună ceva frumos despre preşedinte, Cher nu a avut încotro şi a trebuit să mănânce limba de vacă, chiar dacă iniţial a părut dezgustată de ce va trebui să facă.

Cher şi James Corden

La rândul ei, Cher l-a provocat pe James Corden să spună care a fost cea mai beată persoană de la nunta regală dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle, deoarece el a fost gazda evenimentului. Prezentatorul a refuzat să răspundă, astfel că a fost nevoit să mănânce un ou vechi de 1.000 de ani



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg