Cine e confidenta Reginei Camilla? Au o prietenie de zeci de ani, iar la încoronare a fost răsplătită

11 mai, 2023

După zeci de ani alături de Camilla, marchiza de Lansdowne, căci ea e confidenta reginei, a fost în centrul atenției la slujba de încoronare!

confidenta regina camilla (11) jpg

La sosirea Reginei Camilla la Westminster Abbey, aceasta a fost întâmpinată de două femei îmbrăcate în rochii albe, foarte elegante. Marchiza de Lansdowne, una dintre cele mai dragi prietene ale Camilei, i-a ridicat rochia de încoronare, în timp ce Annabel Elliot, sora Majestății Sale, a ajutat-o pe regină să-și aranjeze ținuta creată de Bruce Oldfield.

Lady Lansdowne și Annabel Elliot au fost umbrele Majestății Sale la evenimentul istoric. Ele au stat la mică distanță de Regina Camilla, au pășit chiar în spatele ei la Westminster Abbey, pe culoar. Mai târziu, însoțitoarele Reginei Camilla au avut onoarea de a se alătura Regelui și Reginei, pajilor și membrilor familiei regale la balconul Palatului Buckingham. 

„Am știut că vom merge la balcon doar cu un minut înainte”, a declarat Lady Lansdowne, potrivit Daily Telegraph. „Nu ne-au spus nici nouă, nici băieților. A fost un mic cadou, dar, de asemenea, cred că și-au dat ușor seama că, fără băieții care țineau robele, regina s-ar fi chinuit, pentru că nu alunecă foarte ușor pe un covor. Așa că băieții trebuiau să fie acolo și apoi ni s-a spus pur și simplu că vom merge cu toții la balcon, ceea ce a fost extraordinar”. 

Ea a adăugat pentru BBC: „Puteai să simți entuziasmul mulțimii, puteai să simți toți acei oameni minunați în ploaie - care îi încurajau și a fost cea mai extraordinară experiență - acest val de cântece, scandări și aplauze. Iar pentru acei băieți, ceva ce nu vor uita niciodată. Dacă ai nouă sau zece ani, este ceva ce îți va rămâne în memorie pentru totdeauna”.

Doamna Annabel Elliot și Lady Lansdowne, care au fost îmbrăcate în rochii Fiona Clare la încoronare, s-au numărat printre cele șase "însoțitoare ale reginei" numite în noiembrie anul trecut, înlocuind rolul tradițional al doamnelor de onoare. Se știe că există o lungă relație de prietenie între Regina Camilla și Lady Lansdowne.

Cine e Lady Lansdowne

Marchiza de Lansdowne, în vârstă de 68 de ani, este soția lui Charles Maurice Petty-Fitzmaurice, al nouălea marchiz de Lansdowne. Designer de interior cunoscut sub numele de Fiona Shelburne, Lady Lansdowne a fost prietenă apropiată cu Regina Camilla încă de la prima căsătorie a Majestății Sale cu Andrew Parker Bowles. Ea a vorbit recent despre faptul că i-a oferit Camilei un loc de refugiu atunci când interesul presei pentru viața ei privată a atins cote maxime la mijlocul anilor '90.

„Era pe cont propriu, fără nicio protecție”, a declarat Lady Lansdowne în interviul recent acordat Sunday Times. „Atunci puteam să o ajutăm, căci venea și stătea la noi cu copiii”, a spus ea despre Regina Camilla

Lady Lansdowne are un simț clar al loialității față de prietena ei dragă, loialitate pe care Regina Camilla a răsplătit-o la rândul ei, oferindu-i acesteia un rol important la încoronarea care a avut loc pe 6 mai. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg