Cine e Natalie Barrows, mâna dreaptă a lui Kate Middleton? Ea a însoțit-o pe Prințesă la Wimbledon

5 iulie, 2023

Natalie Barrows, asistenta personală a Prințesei Kate Middleton, a fost văzută în spatele acesteia în a doua zi de Wimbledon.

Kate Middleton (18) jpg

Kate Middleton a fost însoțită de Natalie Barrows, una dintre cele mai de încredere ajutoare ale sale, în cadrul unei apariții surpriză la Wimbledon ieri, 4 iulie. Deși rămâne în mare parte departe de lumina reflectoarelor, ca o condiție obligatorie a rolului său, Natalie Barrows a fost văzută în timp ce îi dădea Prințesei de Wales geanta.

Mai târziu, Natalie Barrows a mers la câțiva pași în spatele lui Kate Middleton în timp ce aceasta se îndrepta spre locul ei în tribune. Ulterior, ea s-a așezat la câteva locuri distanță de Kate Middleton în loja regală. Se crede că Barrows a lucrat ca asistent al secretarului privat al lui Kate Middleton din 2017, iar pe parcursul a șase ani a devenit mână ei dreaptă, o persoană de mare încredere, scrie Tatler

Deși se știu puține lucruri despre viața privată a lui Natalie Barrows, ea este adesea văzută în cadrul evenimentelor regale. Anul trecut, Prințesa de Wales a fost văzută alături de Barrows într-o mașină regală, în timp ce se îndreptau să îl întâmpine oficial pe președintele sud-african Cyril Ramaphosa în Marea Britanie. Kate Middleton a fost fotografiată zâmbind larg în timp ce ea și Barrows păreau să poarte o conversație. 

Rolul pe care Natalie Barrows îl are e unul extrem de important, ea are grijă de organizarea programelor și angajamentelor oficiale, precum și asigurarea faptului că Kate Middleton este informată cu privire la persoanele cu care se va întâlni. La evenimentele publice, cum ar fi plimbările, Barrows se va afla întotdeauna la câțiva metri de Kate, gata să intervină în orice moment pentru a purta florile, felicitările și alte mărturii pe care i le-ar putea înmâna binevoitorii. 

În timp ce Kate Middleton nu a apărut niciodată cu o geantă mare, asistenta este mai probabil să fie văzută cu o geantă de voiaj, plină cu toate lucrurile esențiale de care prințesa ar putea avea nevoie. De exemplu, în martie 2022, Natalie Barrows a fost văzut stând chiar în spatele prințesei când aceasta a aterizat în Bahamas. Având grijă să stea departe de lumina reflectoarelor, Barrows a știut exact momentul potrivit pentru a interveni și a lua un buchet de la prințesă pentru ca aceasta să poată continua să îi salute pe ceilalți. Rolul este unul care necesită un nivel ridicat de discreție și o înțelegere profundă a vieții regale.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg