Cine e Prințesa care ar putea juca un rol important la împăcarea lui William cu fratele Harry

24 mai, 2023

Prințul Harry a avut „un contact minim” cu fratele său, Prințul William, de la funeraliile Reginei Elisabeta de anul trecut, susține biografului Ducelui de Sussex.

Prințul Harry  sursa   GettyImages jpg

Relația dificilă dintre Prințul Harry și Prințul William a fost discutată de jurnalistul Omid Scobie la începutul acestei luni. Omid Scobie, care a fost ocazional și purtător de cuvânt al Ducilor de Sussex, a declarat că, deși Harry vorbește regulat cu tatăl său, în ceea ce privește discuțiile cu fratele lui, Prințul William, acestea au fost „minime” de la funeraliile Reginei Elisabeta, din septembrie 2022.

S-a vehiculat că relația lor e tensionată din cauza acuzațiilor pe care Prințul Harry le-a făcut în volumul său de memorii „Spare”, carte în care a susținut că Prințul William l-a atacat fizic. O sursă regală a comentat la începutul acestui an pentru Us Magazine că Prințul de Wales a găsit acuzațiile dureroase, adăugând: „Nu, nu are niciun plan să vorbească cu Harry. S-a împăcat cu faptul că și-a pierdut fratele mai mic, foarte posibil pentru toată viața".

Se știe că la încoronarea Regelui Charles, cei doi au stat separat și nici nu au fost văzuți vorbind unul cu altul. În schimb, Ducele de Sussex a fost văzut vorbind cu o altă rudă la încoronare, una care poate că ar putea ajuta la împăcarea lui William cu Harry.

Prințul Harry la încoronare jpg

Înainte de încoronarea propriu-zisă de la Westminster Abbey, Prințesa Anne a fost văzută discutând cu nepotul ei, Harry. Se crede că Prințesa Regală i-a vorbit lui Harry despre aranjarea locurilor în abație, conform specialiștilor care le-a citit pe buze celor doi. Prințul Harry i-ar fi spus mătușii sale: „Nu mă deranjează... Stai în față!”.

O sursă regală a spus: „Prințesa regală a avut întotdeauna o slăbiciune pentru Harry și amândoi au un simț al umorului nebunesc”. În egală măsură, Prințul Harry nu a scris despre mătușa sa în același mod în care a făcut-o despre fratele, cumnata, tatăl și mama sa vitregă în memoriile sale.

„Atât Anne, cât și Harry au un mare simț al umorului și au mai multe în comun decât ar putea părea”. La fel ca Prințul Harry, Anne a fost înlăturată din linia de succesiune la tron. Chiar și așa, ea și-a croit propriul drum în cadrul familiei regale după ce a avut o perioadă dificilă pe când avea doar 20 de ani. În tinerețe, Prințesa Anne a fost supranumită rebela regală și, în 2002, a devenit primul membru al familiei regale care a fost condamnat pentru o infracțiune penală.

„Ar trebui să vorbească cu Prințul Harry despre experiențele ei. Ea este isteață, i-ar putea spune multe despre ceea ce a trăit”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg