Cine e tânăra simpatică pe care Regele Frederik a văzut-o în Norvegia? Întâlnirea nu era în programul lui

16 mai, 2024

Regele Frederik al Danemarcei s-a bucurat de o întâlnire privată cu Prințesa Ingrid a Norvegiei, cu care are o relație foarte apropiată!

Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg

Vizita de stat pe care Regele Frederick și Regina Mary a Danemarcei au început-o marți în Norvegia, unde au rămas până miercuri seara, a depășit cu mult relațiile instituționale. Călătoria, a doua în afara granițelor Danemarcei pe care regele și regina o fac după proclamarea monarhului în ianuarie, are ca scop evidențierea legăturilor istorice, a relației strânse dintre cele două țări și a relației personale dintre cele două case regale. Acest ultim aspect s-a reflectat în special în întâlnirea pe care Regele Frederik al Danemarcei a avut-o cu fina sa, Prințesa Ingrid a Norvegiei, o întâlnire care nu a fost inclusă în agenda oficială.

Prințesa Ingrid s-a bucurat de revederea cu nașul ei, Regele Frederik al Danemarcei! Întâlnirea  a avut loc la Bygdø Konsgård, o fermă unde familia regală norvegiană își petrece vacanțele de vară, așa cum obișnuia să facă Olaf al V-lea, tatăl actualului rege. Acest obicei a fost reluat în 2007, după o perioadă de renovare a acestei reședințe de stat.

Situată în peninsula Bygdøy (în Oslo), reședința a găzdui acum un prânz, Regele Harald și Regina Sonia de Norvegia fiind gazdele omologilor lor danezi. La întâlnire au participat și prinții moștenitori Haakon și Mette-Marit, care sunt prieteni apropiați ai Regelui Frederik și ai Reginei Mary.

Cea mai recentă întâlnire dintre Regele Frederik și Prințesa Ingrid a Norvegiei, fina lui, a avut loc în octombrie, când el nu fusese încă proclamat rege și nici nu fusese făcută publică abdicarea mamei sale.

Ingrid a Norvegiei a fost unul dintre membrii familiei regale norvegiene care a participat la dineul de gală organizat la Castelul Christiansborg pentru a sărbători majoratul Prințului Christian al Danemarcei. Legătura strânsă dintre cele două monarhii a fost demonstrată încă o dată prin rolul important pe care l-a jucat prințesa, care a avut privilegiul de a sta la masă cu sărbătoritul Christian, fiul cel mare al Regelui Frederik și moștenitorul tronului danez.

Prințesa Ingrid Alexandra este prima născută a Prinţului moştenitor Haakon al Norvegiei şi a soţiei sale, Prinţesa Mette-Marit.

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg