Cine era amantul însurat al Prințesei Diana care a fost prins într-o situație compromițătoare la Palat

8 octombrie, 2024

Regretata Prințesă de Wales a avut un amant politician faimos. Acesta a fost surprins în ipostaze compromițătoare și nedemne, chiar pe unul dintre coridoarele de la Palatul Kensington.

Prințesa Diana în 1983, Foto Getty jpg

În cele din urmă, s-au despărțit în 1992, după mariajele tumultoase ale amândurora. Căci au comis adulter.

În timp ce actualul rege Charles iubea doar o femeie, pe Camilla, la vremea respectivă doamna Parker Bowles, Diana a avut mai mulți amanți.

Unul dintre aceștia nu a fost niciodată nominalizat. Era un politician căsătorit, ”cu o carismă uimitoare”, scrie expertul regal Tom Quinn, potrivit tabloidului DailyMail.

Lady Diana în Vanity Fair
Lady Diana în Vanity Fair

El a dezvăluit în cartea sa din 2021 ”Scandals of the Royal Palaces” că politicianul, a cărui identitate nu a fost niciodată dezvăluită, a fost văzut noaptea târziu în boxeri de un membru al personalului Palatului Kensington.

Potrivit unui fost membru al personalului, iubitul „rătăcise” fără pantaloni și apoi nu a putut să se întoarcă în camera Dianei, deoarece o ușă se închisese în urma lui.

”Era roșu de rușine și stânjeneală”, așa i-a povestit un membru al personalului, care îi dăduse ”bună dimineața”, a povestit Quinn.

Cu alte ocazii, amantul misterios și șturlubatic ar fi fost forțat să se ascundă după perdele sau în baia proprie a Dianei când personalul intra în dormitorul ei, pentru că Prințesa era „stânjenită” de situație.

Dl Quinn a spus că a intervievat un fost membru al personalului Palatului, sub protecția anonimatului, care a spus despre iubitul politician al Dianei: „A fost prins literalmente cu pantalonii în vine. Nu știu cum s-a întâmplat, dar personalul s-a amuzat săptămâni bune după aceea. Cumva, s-a trezit noaptea în boxeri, a ieșit, o ușă s-a închis în spatele său și nu a mai reușit apoi s-o deschidă. Diana și-a dat seama repede ce s-a întâmplat și s-a dus să-l caute, dar el fusese deja zărit de un membru al personalului care tocmai i-a spus bună dimineața și a trecut pe lângă el, în timp ce el a înghețat, cu fața roșie și încercând să se prefacă că nu era nimic grav.”

Unul dintre membrii personalului Dianei, Kitty Power, obișnuia să o ajute pe Prințesă să-și aducă pe furiș iubiții în palat.

Ea ar fi folosi diverse tehnici, inclusiv scuze legate de treburi oficiale ale Dianei. Motiva prezența domnilor ca fiind una de muncă.

Unii dintre iubiții Dianei au devenit celebri. Printre aceștia, căpitanul James Hewitt, cu care prințesa a avut o aventură timp de cinci ani, după ce l-a cunoscut prima dată în 1986.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicole Coste, iubita stewardesa a lui Albert de Monaco, mama lui Alexandre Grimaldi   Instagram 2 jpg
Principesa Sofia la ambasada Germaniei de Ziua Germaniei   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpg
FotoJet Mary (2) jpg
pamela anderson baywatch foto profimedia jpg
Meghan Markle dieta jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
regele charles al iii lea profimedia jpg
FotoJet Sophie jpg
Meghan Markle și Harry colaj  jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
FotoJet Mary jpg
FotoJet Charlene jpg
Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg