Cine este Cruella de la palatul britanic, în viziunea lui Meghan? "Habar n-are pe ce lume trăiește"

29 noiembrie, 2023

O anumită membră a familiei regale britanice a avut parte de o descriere deloc flatantă în noua carte scrisă de prietenul lui Meghan Markle și-al Prințului Harry.

Endgame, cartea scrisă de jurnalistul Omid Scobie, a fost lansată ieri și o serie întreagă de detalii din culisele palatului britanic au ieșit la suprafață, lucru care nu poate decât să înrăutățească relațiile dintre Sussex și Familia Regală.

Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg

Ei bine, la o primă citire, surprinzător de șifonată a ieșit Sophie, Ducesa de Edinburgh, care ar fi fost criticată ca fiind „o bigotă în adevăratul sens al cuvântului”.

Într-un pasaj din carte, Scobie a scris despre Ducele și Ducesa de Edinburgh, cunoscuți anterior drept Contele și Contesa de Wessex, că au luat „în râs” interviul acordat lui Oprah Winfrey de Meghan și Harry, în 2021.

Mai mult, într-un interviu, Sophie ar fi întrebat sarcastic cine este Oprah, adăugând: „Știți, dacă nu vă plac emisiunile stil chat show, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să știți cine este Oprah. Nu în această țară, oricum”.

„Comentariile despre cea mai de succes femeie de culoare din lume și una dintre cele mai mari fețe din divertisment au făcut-o să pară ca și cum trăiește sub pământ în cel mai bun caz și, în cel mai rău caz, bigotă".

Scobie a mai făcut, de asemenea, un comentariu cu privire la modul în care Meghan a fost tratată de Ducesa Sophie la înmormântarea regretatei Regine Elisabeta, de anul trecut.

Ducesa Sophie de Edinburgh   GettyImages 1794940573 jpg

Meghan s-a alăturat Prințului Harry și restului familiei regale la înmormântarea de stat a Elisabetei a II-a de la Londra, în septembrie anul trecut, iar autorul susține că Sophie a ignorat-o „în mod vizibil” pe Meghan în acea zi. Mai mult, potrivit spuselor aceluiași Scobie, Meghan a fost ignorată și de Kate, Prințesa de Wales, și de Regina Camilla.

Așadar, în acest război al declarațiilor este prinsă, mai nou, și cumnata regelui, Sophie, etichetată ca fiind o femeie habotnică și crudă. Adevărul este, cu siguranță, undeva la mijloc.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg