Cine este Cruella de la palatul britanic, în viziunea lui Meghan? "Habar n-are pe ce lume trăiește"

29 noiembrie, 2023

O anumită membră a familiei regale britanice a avut parte de o descriere deloc flatantă în noua carte scrisă de prietenul lui Meghan Markle și-al Prințului Harry.

Endgame, cartea scrisă de jurnalistul Omid Scobie, a fost lansată ieri și o serie întreagă de detalii din culisele palatului britanic au ieșit la suprafață, lucru care nu poate decât să înrăutățească relațiile dintre Sussex și Familia Regală.

Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg

Ei bine, la o primă citire, surprinzător de șifonată a ieșit Sophie, Ducesa de Edinburgh, care ar fi fost criticată ca fiind „o bigotă în adevăratul sens al cuvântului”.

Într-un pasaj din carte, Scobie a scris despre Ducele și Ducesa de Edinburgh, cunoscuți anterior drept Contele și Contesa de Wessex, că au luat „în râs” interviul acordat lui Oprah Winfrey de Meghan și Harry, în 2021.

Mai mult, într-un interviu, Sophie ar fi întrebat sarcastic cine este Oprah, adăugând: „Știți, dacă nu vă plac emisiunile stil chat show, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să știți cine este Oprah. Nu în această țară, oricum”.

„Comentariile despre cea mai de succes femeie de culoare din lume și una dintre cele mai mari fețe din divertisment au făcut-o să pară ca și cum trăiește sub pământ în cel mai bun caz și, în cel mai rău caz, bigotă".

Scobie a mai făcut, de asemenea, un comentariu cu privire la modul în care Meghan a fost tratată de Ducesa Sophie la înmormântarea regretatei Regine Elisabeta, de anul trecut.

Ducesa Sophie de Edinburgh   GettyImages 1794940573 jpg

Meghan s-a alăturat Prințului Harry și restului familiei regale la înmormântarea de stat a Elisabetei a II-a de la Londra, în septembrie anul trecut, iar autorul susține că Sophie a ignorat-o „în mod vizibil” pe Meghan în acea zi. Mai mult, potrivit spuselor aceluiași Scobie, Meghan a fost ignorată și de Kate, Prințesa de Wales, și de Regina Camilla.

Așadar, în acest război al declarațiilor este prinsă, mai nou, și cumnata regelui, Sophie, etichetată ca fiind o femeie habotnică și crudă. Adevărul este, cu siguranță, undeva la mijloc.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg