Cine este Cruella de la palatul britanic, în viziunea lui Meghan? "Habar n-are pe ce lume trăiește"

29 noiembrie, 2023

O anumită membră a familiei regale britanice a avut parte de o descriere deloc flatantă în noua carte scrisă de prietenul lui Meghan Markle și-al Prințului Harry.

Endgame, cartea scrisă de jurnalistul Omid Scobie, a fost lansată ieri și o serie întreagă de detalii din culisele palatului britanic au ieșit la suprafață, lucru care nu poate decât să înrăutățească relațiile dintre Sussex și Familia Regală.

Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg

Ei bine, la o primă citire, surprinzător de șifonată a ieșit Sophie, Ducesa de Edinburgh, care ar fi fost criticată ca fiind „o bigotă în adevăratul sens al cuvântului”.

Într-un pasaj din carte, Scobie a scris despre Ducele și Ducesa de Edinburgh, cunoscuți anterior drept Contele și Contesa de Wessex, că au luat „în râs” interviul acordat lui Oprah Winfrey de Meghan și Harry, în 2021.

Mai mult, într-un interviu, Sophie ar fi întrebat sarcastic cine este Oprah, adăugând: „Știți, dacă nu vă plac emisiunile stil chat show, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să știți cine este Oprah. Nu în această țară, oricum”.

„Comentariile despre cea mai de succes femeie de culoare din lume și una dintre cele mai mari fețe din divertisment au făcut-o să pară ca și cum trăiește sub pământ în cel mai bun caz și, în cel mai rău caz, bigotă".

Scobie a mai făcut, de asemenea, un comentariu cu privire la modul în care Meghan a fost tratată de Ducesa Sophie la înmormântarea regretatei Regine Elisabeta, de anul trecut.

Ducesa Sophie de Edinburgh   GettyImages 1794940573 jpg

Meghan s-a alăturat Prințului Harry și restului familiei regale la înmormântarea de stat a Elisabetei a II-a de la Londra, în septembrie anul trecut, iar autorul susține că Sophie a ignorat-o „în mod vizibil” pe Meghan în acea zi. Mai mult, potrivit spuselor aceluiași Scobie, Meghan a fost ignorată și de Kate, Prințesa de Wales, și de Regina Camilla.

Așadar, în acest război al declarațiilor este prinsă, mai nou, și cumnata regelui, Sophie, etichetată ca fiind o femeie habotnică și crudă. Adevărul este, cu siguranță, undeva la mijloc.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg