Cine este fosta logodnică a Prinţului Nicolae?

12 august, 2015
principele si rebeca byatt5 jpeg

Până să se mute în România, Fostul Principe Nicolae a trăit la Londra, unde a studiat managementul afacerilor şi marketingul, la Colegiul Royal Holloway din cadrul Universitatii londoneze. Acolo se pare că a cunoscut-o pe Rebeca Margareta Byatt, cu care Nicolae a avut o relaţie de mai mulţi ani.

image

Cine este fosta logodnică a Prinţului Nicolae?

De origine irlandeză, Rebeca Margareta Byatt a fost colegă de universitate cu Nicolae, ea studiind criminalistica şi sociologia. Aceasta a aflat că Nicolae este prinţ abia după două luni de când erau împreună.

Cei doi aveau gânduri de căsătorie, după terminarea studiilor, şi au fost logodiţi timp de mai mulţi ani. Nicolae a adus-o şi în România de câteva ori, prezentând-o drept viitoarea lui soţie la evenimentele familiei. Şi tot ea l-a însoţit, în 2010, în turul României.

image

Cu toate acestea, cei doi au pus punct relaţiei în urmă cu doi ani.

De atunci, presa a fost mereu cu ochii pe odrasla regală, pentru a vedea cine este noua lui parteneră, multe tinere dorindu-şi să îi cucerească inima, aşa cum s-a văzut şi la Garden Party-ul din 10 mai.

Întrebat, în cadrul unui interviu, ce părere are despre căsătoriile dintre membrii familiilor regale şi persoane fără sânge albastru, prinţul a declarat: „Dacă am respecta vechile tradiţii, nu am mai putea să ne trăim cu adevărat viaţa. Familiile regale trebuie să îmbine conservarea tradiţiilor cu vremurile actuale. (...) Nu putem alege de cine ne îndrăgostim şi nici nu putem decide pe cine ne scoate destinul în cale“.

Din păcate, lui Nicholas Michael Medforth-Mills, pe numele sau complet, fiu al Principesei Elena, cea de-a doua fiica a Regelui Mihai, i-a fost retras titlul de Principe, apelativul de Alteţă Regală şi dreptul de a accede la tronul României. Până la 1 august, el a fost al treilea in ordinea succesiunii la tron, dupa Principesa Moştenitoare Margareta şi după mama sa.

Foto: pagina oficială