Cine este James Middleton, fratele din umbră al lui Kate şi-al Pippei?

8 noiembrie, 2016
Pippa Middleton Finishes London To Brighton Bike Ride For British Heart Foundation jpeg

James Middleton glumea, odată, spunând că faptul că este fratele mai mic al lui Kate şi-al Pippei este privit de unii ca fiind cel mai interesant lucru despre el.

James are 29 de ani

Povestea, spune el într-un interviu pentru Mail Online, este una veche, căci încă de când mergea la şcoală era comparat în permanenţă cu surorile lui deştepte şi atletice. Tânărul ajuns acum la 29 de ani nu era un elev foarte bun la învăţătură, pe deasupra fiind şi dislexic.

„Întotdeauna a fost aşa, şi când eram la şcoală, şi acum. Eu eram şi sunt fratele mai mic al Pippei şi al lui Catherine. Asta e povestea vieţii mele. Dar eu sunt James Middleton. Şi sunt foarte mândru să fiu fratele mai mic al amândurora, la fel cum ele sunt mândre cu mine“, spune James.

Tânărul avea 23 de ani când a devenit cumnatul Prinţului William şi era încă la colegiu când cei doi au început să iasă împreună.

Pippa Middleton şi James Middleton la o cursă caritabilă

„Mă trezeam primul dimineaţa pentru a lua ziarele şi a ascunde orice referire la sora mea, astfel încât nimeni să nu vadă nimic şi să nu se discute despre asta.“

Acum, când James are rude la Palatul Buckingham, este privit cu mai mult interes de cel care-l cunosc, însă fratele lui Kate mărturiseşte că îşi poate da seama imediat când cineva este interesat doar de relaţiile lui cu familia regală.

Cu ce se ocupă James? Tânărul a intrat în afaceri şi deţine o firmă producătoare de bezele, Boomf. Cât despre viaţa lui privată, acesta se află şi el în lumina reflectoarelor datorită relaţiei de patru ani cu vedeta TV Donna Air, în vârstă de 37 de ani, cu opt ani mai mare decât James.

Alături de iubita lui, Donna Air

„Mă face foarte fericit şi cred că acest lucru este reciproc. Îmi doresc copii, am mai spus asta, dar va trebui să aşteptaţi până se va întâmpla asta“, spune James despre povestea de dragoste cu Donna.Recente pe Ok! Magazine

regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg