Cine este mezina Prinţesei Caroline, "răţuşca cea urâtă" din Principatul de Monaco?

26 iulie, 2018
Wedding of Prince Christian of Hanover and Alessandra de Osma in Lima jpeg

Are 19 ani şi este cel de-al patrulea copil, cel mai mic, al Prinţesei Caroline de Monaco. Este vorba despre Alexandra de Hanovra, provenită din căsnicia superbei ei mame cu prinţul german Ernst August de Hanovra, şi sora de mamă, aşadar, cu fraţii Andrea, Charlotte şi Pierre Casiraghi.

Alexandra de Hanovra şi prietenul ei, Ben-Sylvester Strautmann

Văzându-i împreună pe aceşti patru nepoţi ai lui Grace Kelly, ai zice că nu există nici cea mai mică legătură de sânge între tânăra Alexandra şi fraţii ei, care-l au ca tată pe industriaşul italian Stefano Casiraghi, decedat în anul 1990.

A opta în linia de succesiune la tronul monegasc, Alexandra mai are alţi doi fraţi, din partea tatălui ei, şi anume pe Prinţul Ernst August şi pe Prinţul Christian de Hanovra.

Alături de fraţii Charlotte, Pierre şi soţia lui, Beatrice Borromeo

Tânăra care practică patinajul artistic la nivel profesionist n-a fost, din păcate, înzestrată de natură la fel de bine precum cei trei fraţi de mamă, celebrii Casiraghi, aceasta moştenind aproape în totalitate trăsăturile ariene ale tatălui ei.

Chiar şi verişoarele ei din partea mătuşei Stephanie de Monaco, Pauline şi Camille, promit să se transforme în femei superbe, ieşind în evidenţă atunci când pozează alături de Alexandra şi trăsăturile ei mai degrabă şterse.

Cu mama Caroline şi fratele mai mare, Andrea

Nu spunem că fizicul contează mai mult decât calitatea unui om, însă e greu să nu observi discrepanţa dintre mezina Ptrinţesei Caroline şi rudele ei de la palatul monegasc.Recente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg