Cine este Prinţul Harry de la palatul norvegian?

5 februarie, 2016
tumblr nrypytoEWN1tdegolo1 1280 jpeg

Când vine vorba despre poveşti de la casele regale, ei bine, am descoperit că cele mai savuroase vin de unde te-aştepţi mai puţin. Dacă nu mai este nimic de descoperit despre Kate, William sau Harry, alte figuri princiare pot incita, în mod surprinzător şi inedit.

Marius este fiul vitreg al moştenitorului tronului Norvegiei, Prinţul Haakon

Acestui nume de care n-aţi mai auzit până acum, Marius Borg Hoiby, îi corespunde un tânăr care, peste ani, i-ar putea da replica roşcovanului de la Buckingham. Cu alura lui de potenţial bad boy, în ciuda pletelor angelice, şi cu setea de adrenalină tradusă în pasiunea pentru schiul freestyle, surfing şi skateboarding, tânărul în vârstă de 19 ani poate însemna probleme. Să fie clar, el nu este un prinţ cu acte, ci unul prin alianţă, căci Marius este fiul dintr-o altă relaţie a prinţesei Mette-Marit, soţia prinţului moştenitor Haakon.

Când e pus la patru ace, Marius îşi pierde din aerul rebel

Când spunem că tânărul ar putea însemna pro­bleme, ne referim şi la trecutul părinţilor săi. Ta­tăl Morten Borg ar fi avut de-a face cu poliţia din cauza traficului de droguri, iar adolescenţa mamei sale, Mette-Marit, a fost marcată de scena muzicii rave din Oslo, în care consumul de stupefiante era ceva obişnuit.

Cum spuneam, Marius nu are un titlu nobiliar (spre deosebire de fraţii de mamă, Ingrid Alexan­dra şi Sverre Magnus), nefiind adoptat de tatăl său vitreg, prinţul Haakon, dar asta nu înseamnă că nu are parte de avantaje regale. Şi-n acelaşi timp, este liber să se comporte ca orice tânăr de vârsta lui, dovadă fiind setea cu care postează pe conturile sociale cadre de la petreceri, instantanee intime cu iubita lui sau fotografii din vacanţele sale exotice, în căutarea valului perfect. Marius Borg de-abia a început să guste din parfumul popularităţii (chiar şi americanii l-au remarcat!), aşa că rămâne de văzut dacă rebeliunea lui nu se va accentua, peste ani. Doar îi seamănă mamei sale, nu-i aşa?

Foto: guliver/getty images/rex features

Vikingul. Foarte activ pe Instagram, Marius postează frecvent cadre din şedinţe foto, în care model este chiar el, sau din vacanţele exotice.

image image image


Recente pe Ok! Magazine

Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România  foto   GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif   profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif   profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințesa Charlotte jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Iordania   Casa Regala (1) jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (1) jpg
Margareta a Danemarcei, Nikolai si fratii, GettyImages 521552898 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Birmingham, Getty (3) jpg