Cine este ┼či cum arat─â primul iubit al lui Meghan? S-au cunoscut ├«ntr-o tab─âr─â de var─â, pe c├ónd aveau 13 ani

1 aprilie, 2021
2 profimedia 0356565023 jpg jpeg

Fo┼čtii iubi┼úi ai lui Meghan Markle continu─â s─â apar─â ├«n pres─â.

Cel mai recent a f─âcut-o prietenul ei din copil─ârie, cel care pretinde c─â a fost b─âiatul pe care Meghan l-a s─ârutat pentru prima dat─â, la 13 ani. 

Este vorba despre actorul cu re┼čedin┼úa ├«n Los Angeles pe numele lui Joshua Silverstein, care a vorbit pentru publica┼úia Us Weekly despre cum era Meghan ├«n adolescen┼ú─â.

2 joshua jpg jpeg
stanga
dreapta
1 joshua 2 jpg jpeg
2 joshua jpg jpeg
4 thomas meghan jpg jpeg
2 profimedia 0356565023 jpg jpeg

De aceea┼či v├órst─â cu Meghan, ┼či anume 39 de ani, Joshua poveste┼čte c─â a ├«nt├ólnit-o pe viitoarea duces─â ├«n timpul unei tabere de var─â, pe c├ónd ambii aveau 13 ani. Tab─âra era una focusat─â pe actorie, dar includea ┼či sesiuni de medita┼úie ┼či de dans, ultima partea fiind cea preferat─â de Meghan, conform spuselor fostului ei iubit. Cei doi adolescen┼úi s-au apropiat ┼či datorit─â faptului c─â ambii erau de ras─â mixt─â ┼či aveau, c├óteodat─â, probleme ├«n a se integra ├«ntr-un grup din cauza acestui lucru.

1 joshua 2 jpg jpeg

Joshua ┼či-o aminte┼čte pe adolescenta Meghan ca fiind foarte simpatic─â, ├«nc├ónt─âtoare ┼či oarecum bizar─â. "Mi-o amintesc ca fiind foarte cald─â, simpatic─â, talentat─â ┼či interesat─â de partea de actorie. Era impresionant─â pe scen─â. ├Än plus, era ├«nc├ónt─âtoare ┼či un pic bizar─â, neconven┼úional─â. Nu era genul de adolescent─â tipic─â, care s─â poarte roz ┼či s─â se machieze sau ceva de genul ─âsta. Meghan era foarte autentic─â, curioas─â ┼či serioas─â", spune acesta. 

4 thomas meghan jpg jpeg

Silverstein spune c─â mica lor rela┼úia s-a ├«ncheiat la sf├ór┼čitul verii ┼či c─â el ┼či Meghan nu s-au mai v─âzut dup─â terminarea liceului. Fostul iubit al lui Meghan este, la r├óndul lui, a┼čezat la casa lui, fiind c─âs─âtorit ┼či tat─â a doi copii.Recente pe Ok! Magazine

charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg