Cine este Sirivannavari a Thailandei, prinţesa pasionată de modă?

18 septembrie, 2018
hepta 2589444 jpeg

Într-o perioadă în care Ducesele de Cambridge şi de Sussex sunt modele de eleganţă şi frumuseţe pentru toată lumea, undeva, în sud-estul Asiei, trăieşte o prinţesă care iese din tiparele regale.

Numele ei este imposibil de pronunţat şi-l veţi uita de îndată ce veţi termina de citit. Este vorba despre Prinţesa Sirivannavari Nariratana, în vârstă de 31 de ani, cea mai mică dintre cele două fiice ale controversatului Rege Vajiralongkorn (66). Acelaşi care, cu ceva timp înainte să fie încoronat, apărea cu consoarta lui pe aeroportul din München, îmbrăcat cu un maiou tăiat şi nişte blugi skinny cu talie extrem de joasă, lăsând la vedere o colecţie impresionantă de tatuaje colorate. Să presupunem că fiica a moştenit bunul gust de la mama ei, Sujarinee Vivacharawongse (56), cu care regele a fost căsătorit între 1994 şi 1996 şi care trăieşte, acum, în Florida.

Sirivannavari Nariratana

Numele ei a făcut înconjurul lumii zilele acestea, odată cu apariţia ei în ediţia de septembrie a revistei britanice „Tatler“, una dedicată personalităţilor din înalta societate. A, şi să nu uităm că vorbim despre singura prinţesă care a apărut pe coperta unei reviste glossy. De fapt, mai mult de una, căci thailandeza a bifat şi copertele revistelor Vogue Thailanda, Elle Thailanda şi Tatler Hong Kong.

Pe lângă responsabilităţile regale care vin la pachet cu originea ei nobilă, Sirivannavari este pasionată de modă şi are chiar propriul ei brand de haine şi accesorii. Şi nu e vorba doar despre a-şi pune numele, în mod onorific, pe o linie la care muncesc alţii, ci despre o implicare trup-suflet. Prinţesa şi-a făcut debutul pe scena lumii fashion în 2004, când a prezentat o colecţie a casei sale de modă cu acelaşi nume, Sirivannavari, în calitate de guest designer la Săptămâna Modei de la Milano. Trei ani mai târziu, în 2007, celebrul brand francez Pierre Balmain o invita pe studenta de doar 20 de ani să-şi prezinte colecţia la Paris Fashion Week.

image

În prezent deţinătoare a unei diplome în fashion design, Prinţesa Sirivannavari a mărturisit că idolul ei în materie de modă este bunica ei, fosta regină Sikrit. În materie de modă cu deviaţii excentrice, prinţesa s-ar fi putut inspira de la tatăl ei, Regele Maha Vajiralongkorn, dar nu credem c-a fost cazul. În afara apariţiilor bizare din Germania, ar mai fi de amintit momentul în care pe atunci prinţul moştenitor al Thailandei şi-a îmbrăcat căţelul, un pudel cu numele Foo Foo, într-un costum militar în miniatură şi ghetuţe pentru câini, ţinută care să asorteze la cea pe care o purta el.

image

Din fericire, fiica lui nu pare că i-a moştenit bizareriile, tânăra asiatică având pasiuni obişnuite, cel puţin pentru un vlăstar regal. Practică echitaţia, a jucat badminton la nivel profesionist, câştigând chiar aurul cu echipa la Jocurile Asiei de Sud din 2005, şi lucrează în studioul ei de creaţie, pentru brandul ei fashion din Bangkok.

„Când mă simt mai prost dispusă, merg la temple şi mă rog sau mă plimb pe malul mării“, mărturiseşte prinţesa care nu are, deocamdată, vreun peţitor la orizont. E şi greu, amintiţi-vă cât a căutat şi Harry!

We are family!

Tatăl: Regele Maha Vajiralongkorn

Mama: Sujarinee Vivacharawongse

Sora: Prinţesa Bajrakitiyabha (39)

image

Fraţii: de la stânga la dreapta, sus-jos: Prinţul Vacharaesorn Mahidol (37), Prinţul Juthavachara Vivacharawongse (38, Prinţul Chakriwat Vivacharawongse (35) şi Prinţul Vatcharawee Mahidol (33).

Foto: Getty Images, Hepta, FacebookRecente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}