Cine este viitoarea soție a fostului Principe Nicolae FOTO

Actuala logodnică a nepotului Regelui Mihai I este o figură cunoscută în lumea mondenă bucureşteană.

Numele Alinei-Maria Binder este, deja, pe buzele tuturor, odată ce Nicholas Medforth-Mills a dezvăluit că a cerut-o de soţie, dăruindu-i un inel de logodnă cu safir. Însă tânăra nu e tocmai o necunoscută în peisajul mediatic, ea fiind fosta iubită a lui Sebastian Blaga, fiul fostului copreşedinte al PNL, Vasile Blaga.

Tânăra este absolventă de studii economice la ASE, a Universităţii Ludwig Maximilian din München, are un master în Relaţii internaţionale şi Integrare europeană şi a făcut parte din Liga Studenţilor Romăni din Străinătate (LSRS) Filiala Germania. După studii, a lucrat ca PR pentru Asociaţia piloţilor şi posesorilor de aparate de zbor din România, iar acum vrea să urmeze un curs de copilot.

Dar Alina nu este pasionată doar de aviaţie, ci și de cursele de maşini, de schi și de pictură.

Prima dată, cei doi au fost văzuţi împreună anul trecut, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans.

Citeşte şi:

Fostul Principe Nicolae s-a logodit FOTO

Aflăm, însă, că Alina şi Nicolae s-au cunoscut cu vreo doi ani înainte de acest eveniment. Pe 5 septembrie 2014, fostul Principe Nicolae ar fi primit din partea Alinei Binder o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii, conform site-ului Asociaţiei Curtea Veche. Apoi, anul următor, ea a participat și la Maratonul Regal din 10 mai 2015 de la Palatul Elisabeta, condus de Nicolae.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA