Cine îi va însoți pe Kate și William în turneul din Canada? Stafful Ducilor de Cambridge

Mai sunt doar trei zile până când Kate și William vor porni în turneul regal în Canada. Așadar, în așteptarea primelor cadre cu Ducii de Cambridge și prichindeii lor, George și Charlotte, ne delectăm cu informații despre stafful lor, ce-i va acompania în acest turneu.

Am aflat, așadar, că oamenii din spatele Ducilor sunt în număr de 12 și că fiecare dintre ei are un rol bine stabilit în a-i ajuta pe aceștia să-și îndeplinească cu succes îndatoririle regale. Iată, așadar, care sunt cei care îi vor însoți încă din prima zi pe Kate și pe William…

Rebecca Deacon – Private Secretary

BRISBANE, AUSTRALIA - APRIL 19:  Private Secretary Rebecca Deacon carries a stuffed Kangaroo as Catherine, Duchess of Cambridgas she does a walkabout on the South Bank on April 19, 2014 in Brisbane, Australia. The Duke and Duchess of Cambridge are on a three-week tour of Australia and New Zealand, the first official trip overseas with their son, Prince George of Cambridge.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Rebecca Deacon

Este mâna dreaptă a lui Kate, fiind practic cea care coordonează toată această echipă. Încă din 2007, când a început să lucreze cu Ducii de Cambridge, și-a dovedit eficiența, secundând-o peste tot pe Kate. Rebecca este cea care se întâlnește cu publicul, care îi face programul lui Kate, și pe care o vedem adesea alături de ducesă la întâlniri oficiale.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA