Cine o compară pe Meghan Markle cu Fergie, fosta soţie a Prinţului Andrew?

22 martie, 2017
sarah diana jpg jpeg

Toată lumea se pregăteşte de o nouă nuntă regală şi să-l vadă pe Harry aşezat, în sfârşit, la casa lui. Toată lumea în afară de tatăl său, Prinţul Charles, şi de mama lui vitregă, Camilla, care n-o înghid deloc pe actriţa divorţată, başca cu trei ani mai în vârstă decât roşcovanul. El are 32, ea 35 de ani.

Harry şi Meghan, la nunta unui amic

Evident, Harry este foarte îndrăgostit şi, spun gurile rele, destul de sigur pe sine pentru a-i spune lui Charles să nu se bage în viaţa lui. Asta pentru că tatăl lui, susţine Radaronline, susţinut de soţia lui, Camilla, i-a ordonat fiului său mai mic să scape de Meghan, pentru că nu dă bine să se căsătorească cu o femeia care a mai fost măritată. În cazul lui Meghan, acest lucru a însemnat o căsnicie de doi ani cu producătorul Trevor Engelson, din 2011 până în 2013.

Sarah Ferguson şi fostul ei soţ, Prinţul Andrew

“Camilla o compară pe Meghan cu Fergie (n.r. fosta soţie a Prinţului Andrew), care a fost în centrul unor episoade scandaloase şi a fost fotografiată topless la plajă, în timp ce amantul ei îi sugea degetul mare de la picioare. Asta în timp ce era încă măritată cu fratele lui Charles“, spune o sursă citată de Radaronline.com.Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg