Cine o poartă mai bine? Prinţesa Sofia, inspirată de rochia de mireasă a lui Meghan Markle

18 iunie, 2018
sofia meghan rochii jpeg

Ţinutele noii Ducese de Sussex au devenit inspiraţie şi pentru alte capete încoronate. De curând, Prinţesa Sofia a Suediei s-a inspirat din garderoba lui Meghan pentru o apariţie publică.

Rochia lui Meghan, inspiraţie pentru alte capete regale

Rochia Stella McCartney pe care Meghan Markle a purtat-o la recepţie de după ceremonia religioasă a fost luată drept inspiraţie de către Prinţesa Sofia a Sudiei. Aceasta din urmă a purtat o versiune extrem de asemănătoare a rochiei lui Meghan la Polar Music Prize, un eveniment care a strâns laolaltă toată familia regală suedeză.

Diferenţa între cele două rochii a făcut-o culoarea, Prinţesa Suediei optând pentru un verde smarald, în timp ce Meghan a ales-o pe alb, dat fiind faptul că era recepţia nunţii sale. Şi accesorizarea a fost uşor diferită, căci Meghan a purtat bijuterii cu diamante şi pantofi albi, pe când Sofia a mers pe ideea de ”golden touch”. Ea a ales un clutch auriu, stilettos asortaţi şi bijuterii discrete, tot pe auriu.

Prinţesa Sofia s-a inspirat din garderoba lui Meghan Markle

Anterior, designerul Stella McCartney anunţase că va recrea rochia lui Meghan şi că va fi disponibilă pentru publicul larg. Astfel, în prezent, se găsesc 23 rochii albe, ca ale lui Meghan, şi alte 23 în negru, într-o colecţie capsulă, numită ”Made with Love”.

Cine o poartă mai bine?

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg